2021 Гражданство Турции

2021 Kewarganegaraan Turki

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$15,000.00
Harga diskon
$15,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Turki

Balikna gancang pikeun investasi, caket daérah ka Rusia sareng Éropa, ogé cuaca anu saé ngajantenkeun program pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Turki menarik pisan sareng nguntungkeun. 

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • meunangkeun kawarganagaraan dina kurun waktu henteu langkung ti 2 bulan;
  • Kamampuh ngalebetkeun salaki sareng murangkalih dina aplikasi;
  • teu aya syarat pikeun cicing di nagara;
  • kasempetan pikeun ngalih ka Inggris dina visa bisnis pikeun warga Turki;
  • henteuna sarat pikeun ayana pribadi nalika ngalamar sareng aplikasi;
  • kamampuan ngalih ka Amérika Serikat dina visa bisnis E-2;
  • henteu kawajiban pikeun ngadaptar visa pikeun lebet kana 110 nagara, kalebet Singapura, Jepang, Qatar sareng Koréa Kidul;
  • pendaptaran dokumén resmi (paspor) Turki dina jangka waktu anu henteu langkung ti 2 bulan. 
  • Henteu aya sarat pikeun nolak kawarganegaraan ayeuna  

CARA PENDAFTARAN WARGANEGARA TURKIYA:

Pasipatan henteu tiasa dipindahkeun:

Waragad pikeun perolehan perumahan kedah sahenteuna:

  • 250 € pikeun proyek perumahan anu disahkeun ku pamaréntah di daérah anu kirang maju di nagara éta

Pasipatanana kedah dipimilik sahenteuna 3 taun.

Deposit bank:

- € 500 disimpen dina setoran bank Bank Turki

Dana anu disimpen kedah tetep dina rekening bank sahenteuna 3 taun.

Nyiptakeun investasi dina ibukota otorisasi perusahaan Turki:

- 500 Euro nyumbang salaku modal saham pikeun perusahaan Turki.

Perusahaan ieu kedah dilebetkeun kana daptar perusahaan anu disatujuan ku Kamenterian Industri sareng Teknologi Turki.

Nyiptakeun padamelan di Turki:

- 50 padamelan sahenteuna 3 taun

Proyék ieu kedah disahkeun ku Departemen Tenaga Kerja sareng Kaamanan Sosial.

BIAYA PENDAFTARAN KEUNTUNGAN TURKIYU:

  • 15 Euro - ngalamar tunggal atanapi kulawarga;

Kawarganagaraan Turki ENG

Kawarganagaraan Turki RUS