2021 Гражданство Вануату

2021 Kawarganagaraan Vanuatu

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$30,000.00
Harga diskon
$30,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Vanuatu

Hawa bersih, pantai sareng rébuan kilométer jauh tina masalah sareng masalah dunya. Vanuatu mangrupikeun juru anu paling teu kaéra di Dunya kalayan kadaharan alami sareng cai. Program Kewarganegaraan Vanuatu mangrupikeun salah sahiji anu paling gancang di dunya - cara paling gancang pikeun kéngingkeun paspor énggal.

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • meunangkeun kawarganagaraan dina kurun waktu henteu langkung ti 1 bulan;
  • teu aya syarat pikeun cicing di nagara;
  • henteuna sarat pikeun ayana pribadi nalika ngalamar sareng aplikasi;
  • teu aya sarat pikeun wawancara, syarat pikeun pendidikan atanapi pangalaman manajemén;
  • henteu kawajiban pikeun ngalamar visa pikeun asup ka daérah 127 nagara, kalebet daérah Schengen, Inggris Raya, Hong Kong, Singapura;
  • dibebaskeun tina perpajakan dina bentuk panghasilan dunya;
  • pendaptaran dokumén resmi (paspor) Vanuatu dina jangka waktu anu henteu langkung ti 2 bulan.

CARA PENDAFTARAN WARNA VANUATU:

1. Investasi dina Dana Nasional - sifat anu henteu tiasa dibalikeun tina sumbangan:

  • ti 130 rebu $ - pikeun ngalamar tunggal;
  • nepi ka $ 220 rebu - pikeun kulawarga 3 jalma (pasangan atanapi pasangan ditambah 2 barudak di handapeun umur 18 taun);

Ngalamar kedah langkung ti 18 sareng di handapeun 65 nalika aplikasi.

Diarepkeun yén nalika ngalamar, calon gaduh aset pribadi net sahenteuna $ 500, anu sahenteuna $ 000 mangrupikeun aset perbankan.

Kawarganagaraan Vanuatu ENG

Kawarganagaraan Vanuatu RUS