a person is flying a kite in a field

2021 Kawarganagaraan Dominika

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$25,000.00
Harga diskon
$25,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Dominika

Dominika, saur kami, pulau anu paling narik di Karibia sareng gaduh standar hirup anu luhur di daérah éta.

Fitur has tina kalebet dina program:

  • euweuh sarat karésidénan;
  • kamungkinan kaasup barudak di handapeun umur 25 taun dina program;
  • henteu sarat pikeun pendidikan;
  • henteu sarat pikeun wawancara;
  • henteu kedah visa pikeun lebet kana 120 nagara, kalebet Inggris Raya, Hong Kong, Malaysia, Singapura, Turki, daérah Schengen;
  • henteu aya perpajakan pikeun jalma anu teu gaduh nagara;
  • Paspor Dominica dina 60 dinten.

Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Dominika:

1. Ku investasi dina dana kamakmuran nasional:

  • $ 100 rebu - kanggo anu ngalamar;
  • $ 175 rebu - pikeun ngalamar langsung ditambah pasangan atanapi salaki sareng hiji jalma anu jaga;
  • $ 200 rebu - pikeun ngalamar langsung ditambah pasangan atanapi pasangan sareng dua jalmi anu ngurus;
  • $ 25 rebu - pikeun masing-masing jalma anu jaga.

2. Ku investasi dina perumahan:

Pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Dominika, perlu mésér perumahan sareng total nilai sahenteuna $ 200 rebu, harta anu kedah diilikan sahenteuna 5 taun. Biaya pendaptaran harta, pendaptaran sareng perpajakan dibayar langkung tina nilai properti.

Jalma anu ngagaduhan kawarganagaraan Afganistan, Chechnya, Irak, Koréa Kalér, Pakistan, Sao Tome Principe, Saudi Arabia, Somalia, Sudan, Turkmenistan, Uzbékistan sareng Yaman henteu tiasa kéngingkeun kawarganagaraan Dominica.

Pengecualian tina aturan di luhur nyaéta pikeun jalma anu warga nagara légal di nagara sanés salami waktos 10 taun, upami nanem modalna sanés ti salah sahiji nagara di luhur.

Pangeluaran pakait sareng mariksa kalebet kagiatan kriminal:

  • 7 rebu 500 $ - pikeun pelamar utama, pasangan atanapi pasangan;
  • $ 4 rebu - pikeun ngalamar utama dina yuswa sahenteuna 16 taun;

Ukuran tugas nagara dina akuisisi perumahan

  • $ 25 rebu - pikeun anu ngalamar utama, jalma anu jaga sahenteuna 18 taun;
  • 35 rebu $ - kanggo kulawarga 4 jalma, kalebet jalma anu ngalamar lamaran;
  • $ 50 rebu - kanggo kulawarga 6 jalma, kalebet jalma anu ngalamar lamaran.

Dominika RUS kawarganagaraan

Dominika kawarganagaraan ENG