a group of sheep standing in a parking lot
a picture of a person holding a remote control
a train station with a train on the tracks
a large body of water with lots of boats
a train station with a train at the station
a view of a city from the inside of a train station
a train station with a train inside of it
a view of a city street with a parking lot
a house that has a wooden bench on it
a train station with a train on the tracks
a train station with a train on the tracks
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sakumpulan domba nangtung di tempat parkir
  • Muatkeun gambar kana paningal galéri, gambar jalma anu nyepeng kadali jarak jauh
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, stasiun karéta nganggo karéta dina lagu
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, badan ageung cai sareng seueur parahu
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, stasiun karéta anu nganggo karéta di éta stasiun
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, panempoan kota ti jero stasiun karéta
  • Unggah gambar ka panampil galéri, stasiun karéta anu aya karéta di jero na
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, panempoan jalan kota kalayan tempat parkir
  • Unggah gambar ka panémbong galéri, bumi anu aya bangku kai
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, stasiun karéta nganggo karéta dina lagu
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, stasiun karéta nganggo karéta dina lagu

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan pikeun Rendezvous Bay Share

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan pikeun Rendezvous Bay Share

Ngajual bagian tina komplek pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Tim Rendezvous Bay damel di damel sareng anjeun ngawangun bumi pulau unik anjeun di salah sahiji taman nasional anu paling indah di dunya.

Desain Bumi

Aturan desain Rendezvous Bay dirancang pikeun ngagampangkeun arsitéktur anu ngagabungkeun alam sareng lingkungan arsitéktur. Panempoan anu ngagumbirakeun sareng angin ngahiliwir tropis nyorot rohangan hirup luar, sedengkeun éstétika anu aya nyaéta ruang santai, organik, sareng abadi.

Kalayan kapadetan gedong anu handap pikeun méwah privasi, unggal bumi di Rendezvous Bay bakal janten tempat persembunyianana nyalira. Aturan desain anu meryogikeun rohangan rusak sareng panempatan wangunan anu responsif bakal ngajantenkeun kulawarga sareng réréncangan, ogé nyayogikeun istirahat sareng panyumputan dina masing-masing properti.

Anu mésér bumi tiasa nganggo salah sahiji desain khusus Rendezvous Bay, nyiptakeun versi khusus, atanapi mendesain bumi nyalira, damel langsung sareng citakan biru Rendezvous Bay nyalira atanapi sareng arsiték pilihan. Proyék kedah nuturkeun arah umum sareng arsitéktur pulau sapertos anu diusulkeun dina Peraturan Kontrol Desain Rendezvous sareng disahkeun ku Tim Tinjauan Desain. Anjeun tiasa damel sareng desainer interior lokal atanapi internasional anu anjeun pilih. Kami tiasa ngabantosan ngawangun tim kreatif anjeun sareng bakal dianggo raket sareng aranjeunna dina perumahan anjeun.


Piagam Asosiasi Komunitas

Komunitas Rendezvous Bay bakal diatur ku sakumpulan aturan anu disebut Peraturan Asosiasi Komunitas sareng ngalangkungan Dewan Direksi Asosiasi Komunitas, anu bakal ngawakilan para pemangku kepentingan di masarakat. Dokumén lengkep ieu kalebet pedoman desain, struktur sareng administrasi, aturan kendali desain, larangan konstruksi sareng panggunaan jalan, biaya umum, sareng inpormasi Asosiasi Pamilik Bumi.

Panempoan anu ngagumbirakeun sareng angin ngahiliwir tropis nyorot ruang tamu luar, sedengkeun éstétika anu aya nyaéta rohangan santai, organik, sareng waktos-waktos.

nu ngeunaan jeung susunan

Tim pangwangunan Rendezvous Bay bakal tanggel waler pikeun ngantunkeun unggal bumi. Kalayan staf penganggaran, tim bakal dianggo langsung sareng klién atanapi ahli anu ditunjuk ngalangkungan prosés desain kanggo nyiptakeun rencana pangwangunan bumi akhir.

Tim Rendezvous Bay bakal ngawaskeun sadayana konstruksi sareng kontraktor lokal dina dasar kalapa sareng bakal masihan jaminan pangwangunan ka konsumén. Jasa desain légal sareng interior ogé tiasa disayogikeun ku staf Rendezvous Bay, atanapi, sapertos desain bumi, tim tiasa damel sareng propésional pihak katilu anu ditunjuk pikeun jasa ieu pikeun nganteurkeun bumi anu lengkep sareng perabot ka unggal klien.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG