a red chair sitting next to a red bench
a view of a living room with a large window
a swimming pool with a pool on top of it
a living room filled with furniture and a flat screen tv
a bathroom with a toilet a sink and a bathtub
a living room filled with furniture and a flat screen tv
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, korsi beureum calik di gigir bangku beureum
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, panempoan ruang tamu sareng jandéla ageung
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, kolam renang sareng kolam renang di luhur na
  • Beban Gambar ka Gallery Viewer, ruang tamu anu ngeusi jati sareng tv layar datar
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, kamar mandi sareng jamban tilelep sareng bak mandi
  • Beban Gambar ka Gallery Viewer, ruang tamu anu ngeusi jati sareng tv layar datar

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan pikeun Moon Gate Antigua Bagikeun

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan pikeun Moon Gate Antigua Bagikeun

Bagikeun Hotel butik dijual pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Wilujeng sumping di Gerbang Bulan Antigua

Moon Gate Antigua mangrupikeun hotél butik 40-suite eksklusif anu aya di Half Moon Bay, salah sahiji pantai anu paling indah di Antigua kalayan pemandangan teluk anu endah.

Suite

Sadaya suite kami sapinuhna dieusian sareng harga kalapa pikeun minuhan sarat investor CIP. Sadaya suite kami milik bébas sareng tiasa diséwakeun ka sadaya pamilik properti.

Pamilik milik sareng tamu ngagaduhan aksés kana sababaraha rupa fasilitas.


Lokasi

Resort ieu perenahna di daérah Half Moon Bay, dina lingkungan anu tenang sareng tengtrem.


Témbong ngageuri

Ti dieu aya pandangan anu saé pikeun salah sahiji pantai anu bersih di Antigua.
Fitur sipat

Hotél ngagaduhan panarimaan, réstoran à la carte, bar koktail, clubhouse, spa, kolam renang tanpa wates sareng toko kado.


24 Suite standar
8 Suite Premium sareng Kolam Terjun
8 Satu-Kamar Tidur Penthouse Suite sareng Kolam renang
1 Tempat tujuan chic tataranjang suku


Amenities hotél

Amenities éksternal

Sadaya pasipatan urang lengkep dilengkepan sareng dilengkepan ku rupa-rupa kamampuan kalebet aksés internét broadband sareng layanan paménta.

Klub terpusat
Bar koktail
Rumah Makan La Carte
Kolam renang umum sajajalan
spa
Bar pantai
Toko kado

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG