a bed sitting in a bedroom next to a window
a group of people sitting on a couch
a group of people sitting at a table eating food
a group of people standing around a pot of food
a couple of people that are walking on the beach
  • Unggah gambar ka paningal galéri, ranjang linggih dina kamar tidur gigireun jandéla
  • Unggah gambar ka panampil galéri, sakelompok jalma linggih dina dipan
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sakelompok jalma anu linggih dina méja tuang tuangeun
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sakelompok jalma anu nangtung sakitar pot dahareun
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sababaraha jalma anu leumpang di pantai

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ku Antigua Harbour Island Residences

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ku Antigua Harbour Island Residences

Akuisisi bagi hotél pikeun kéngingkeun Antigua sareng Kewarganagaraan Barbuda

Ngewa anjeun ka villa Karibia!

Di désa Resort anu menawan di Pelabuhan Jolly, kartu pos ngagaduhan vila mandiri 2-kamar tidur modéren kami anu lengkep, dipapaésan kalayan lengkep. Villa kami nawiskeun panorama cai sareng bentang héjo anu megah di bukit sakurilingna. Villa kami anu mundur sampurna sareng pilihan anu hadé pikeun kulawarga, akhir minggu, bulan madu, wisatawan solo atanapi babaturan.

Silaturahmi bintang lima
Kanyamanan tamu kami anu paling penting pikeun kami, janten saatos anjeun angkat ka Harbour Island Residences anjeun bakal ngaraos tenang sareng santai. Teu aya anu kaleuleusan pikeun urang.

5 MENIT leumpang ka pantai
Ngan dina 5 menit leumpang anjeun gaduh aksés ka salah sahiji 365 pantai di Pulo Jawa ... leres, urang gaduh 365 pantai. Ogé di daérah Jolly Harbour mangrupikeun 1,6 km ti Pantai Jolly anu saé, henteu digali.

5 RESTORAN BINTANG DEUI
Rupa-rupa pantai, réstoran kasual sareng elegan di mana anjeun tiasa ngaraosan koktail karesep anjeun salami jam sareng surup di Pulo Jawa.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG