a river filled with lots of boats and people
a view of a beach with a view of the ocean
a view of a kitchen with a metal refrigerator
a view of a street with a building in the background
a living room filled with lots of furniture
a blue chair sitting on top of a blue bench
a bunch of flowers are in a garden
a group of people sitting on top of a sandy beach
a bedroom with wooden floors and wooden walls
a living room filled with furniture and a window
a kitchen with a table and chairs in it
a kitchen with a sink stove and cabinets
a bed with white sheets and red pillows
a couple of benches that are on a sidewalk
a room filled with lots of wooden furniture
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, walungan dieusi ku seueur kapal sareng jalma
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, panempoan pantai sareng pandangan sagara
  • Muatkeun gambar ka panémbong galéri, panempoan dapur sareng kulkas logam
  • Muatkeun gambar kana paningali galéri, panempoan jalan sareng gedong di tukang
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, ruang tamu anu dieusi ku seueur jati
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, korsi biru linggih dina luhur bangku biru
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sakumpulan kembang aya di kebon
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sakelompok jalma linggih di luhur pantai keusik
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, kamar tidur sareng lantai kai sareng témbok kai
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, ruang tamu anu ngeusi jati sareng jandéla
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, dapur kalayan méja sareng korsi
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, dapur kalayan kompor tilelep sareng lomari
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, ranjang kalayan sepré bodas sareng bantal beureum
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sababaraha bangku anu aya dina trotoar
  • Beban Gambar ka Galeri Viewer, kamar anu dieusi ku seueur jati kai

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan pikeun Nonsuch Bay Share

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan pikeun Nonsuch Bay Share

Bagikeun hotél pikeun dijual pikeun Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan

Resort Nonsuch Bay


Salah sahiji resort Karibia paling mewah sareng modéren anu aya di sisi basisir anu teu kapisah sareng Nonsuch Bay, Antigua. Resort cocog pikeun pasangan sareng kulawarga sareng tujuan anu idéal naha anjeun badé bersantai sareng bersantai atanapi nikmati liburan anu pikaresepeun.

Nonsuch Bay Resort nawiskeun anjeun pilihan pikeun mésér salah sahiji kulawarga kulawarga katering idéllik atanapi ngalih ka salah sahiji apartemen kulawarga urang di The Escape. Nonsuch Bay Resort diwangun ku opat puluh lega, suite anu hadé sareng pondok pantai kalayan balkon anu ageung sareng naungan, pemandangan indah sisi pantai tropis sareng laut pirus anu saé. Resort ieu ngagaduhan pantai swasta ogé lima pantai anu ngiles di Pulo Héjo anu caket, anu naék parahu pondok ti basisir.

Sémah tiasa angkat kayak sareng snorkelling. Buku Nonsuch Bay Antigua dinten ayeuna sareng nuju kana salah sahiji resort Karibia anu pangsaéna pikeun pasangan sareng kulawarga.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG