Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
Гражданство Антигуа и Барбуда за долю Bouganvillea Condominium
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan pikeun Bouganvillea Condominium Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan pikeun Bouganvillea Condominium Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan pikeun Bouganvillea Condominium Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan pikeun Bouganvillea Condominium Share

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan pikeun Bagikeun Bouganvillea Condominium

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan pikeun Bagikeun Bouganvillea Condominium

Dijual saham di kompleks apartemen atanapi apartemen sadayana pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda

Bouganvillea Condominium sareng 6 apartemen sareng lawang anu misah.
Pedaran apartemen di lantai handap:

Ruang tamu sareng dapur, kamar mandi tamu, kamar tidur sareng kamar mandi en-suite, beranda katut kebon, kamar mandi di luar. Parkir mobil di daérah umum.

Descrizione Unita 'Terra pikeun Piano:

Soggiorno con Cucina, BagnoOspiti, Kaméra da letto con bagno dina kaméra, Veranda Coperta / Giardini, doccia esterna. Parcheggio otomatis di daérah komune

Lantai dasar: 602 sq. Ft + 600 sq. Veranda / Taman - 56 sq. M. + 56 sq.

Lantai dasar

Jalan bebas, beranda, ruang tamu, ruang makan sareng dapur, NAB. 2 kamar tidur en-suite, hiji kamar mandi tamu.

Pedaran Unita Piano Primo:

Ingresso Indipendente, Veranda coperta, Soggiorno, Pranzo con Cucina, nr. 2 Camere daLetto con bagno dina kaméra, Bagno ospiti

Lantai dasar: 1001 sq. Ft. + 226 sq. Ft. Veranda - sq. 93 + Mq 21 Veranda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG