a wooden bench sitting on top of a wooden deck
a fire hydrant spewing water on a street
a view of a living room and living room
a living room filled with furniture and a flat screen tv
a man riding a bike down a dirt road
a view of a body of water with a mountain in the background
a picture of a house with a stone wall
a view of a boat on the beach
a close up of a plate of food with broccoli
a picture of a grandfather clock on display
a man sitting on a bench in a garden
a white plate of food on a wooden table
a man standing in front of a bunch of bananas
a view of a patio with a table and chairs
a garden filled with lots of green plants
a wooden bench sitting on top of a wooden table
a living room filled with furniture and a window
a teddy bear sitting on top of a table
a couple of people standing on top of a sandy beach
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, bangku kai linggih dina luhur dek kai
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, hydrant seuneu muntabkeun cai di jalan
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, panempoan ruang tamu sareng ruang tamu
  • Beban Gambar ka Gallery Viewer, ruang tamu anu ngeusi jati sareng tv layar datar
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, saurang lalaki naék sapédah di jalan kokotor
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, panémbong awak cai sareng gunung di tukang
  • Muatkeun gambar kana paningali galéri, gambar bumi anu témbok batu
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, panempoan parahu di pantai
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sacaket piring tina tuangeun sareng brokoli
  • Muatkeun gambar kana paningal galéri, gambar jam éyang
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, lalaki anu linggih dina bangku kebon
  • Muatkeun gambar kana paningali galéri, piring bodas tina tuangeun dina méja kai
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, lalaki anu nangtung payuneun kebat cau
  • Muatkeun gambar kana paningal galéri, panempoan teras kalayan méja sareng korsi
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, kebon dieusian ku seueur pepelakan héjo
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, bangku kai linggih dina luhur méja kai
  • Muatkeun gambar kana panémbong galéri, ruang tamu anu ngeusi jati sareng jandéla
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, bonéka teddy linggih dina luhur méja
  • Unggah gambar ka pamirsa galéri, sababaraha jalma nangtung di luhur pantai keusik

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan ku Antigua Hermitage Bay Bagikeun

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$220,000.00
Harga diskon
$220,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Barbuda Kewarganegaraan ku Antigua Hermitage Bay Bagikeun

Akuisisi bagi hotél pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda

Panggihkeun sadayana anu kalebet, 5 bintang luar biasa di Karibia

Resort butik anu mewah aya dina lamping pasir anu disumputkeun, dimana seungitna frangipani ngeusi hawa, sora ombak gumulung sapanjang pantai ngurilingan anjeun, sareng pangalaman anu dirancang pikeun ngahudangkeun deui, ngarajaan deui sareng nenangkeun jiwa anu ditunggu. Wilujeng sumping di Bayungan Padepokan.

Ngalangkungan CARIBBEAN

Lokasina di juru sepi Antigua sareng nawiskeun akomodasi anu mewah, kasihatan sareng tuangeun, Resort anu dirancang sacara saksama ngagungkeun katengtreman, kahaneutan sareng kaéndahan alam anu luar biasa di Karibia.

GETARAN Piring

Nalika ngeunaan tuang, urang sadayana nyiptakeun momen anu tetep sareng anjeun salamina. Sareng seueur bahan urang dipelak di kebon sayuran organik urang sorangan, anjeun dijamin rasa anu leres tina Karibia.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG