a view of a bridge over a body of water

2021 Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$25,000.00
Harga diskon
$25,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Antigua sareng Kewarganagaraan Barbuda

Tiasa pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda dina program kawarganagaraan ku investasi dina perumahan, bisnis atanapi dana pangembangan nasional

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • kawarganagaraan ganda;
  • teu aya sarat pikeun cicing langsung;
  • teu aya perpajakan dina hal panghasilan dunya;
  • padumukan - ngan lima dinten, salami lima taun;
  • teu aya sarat pikeun pendidikan, pangalaman manajemén;
  • meunang kasempetan pikeun nganjang ka langkung ti 150 nagara, kalebet Hong Kong, Inggris Raya, ogé anu kalebet dina zona Schengen;
  • resi dina jangka waktu anu henteu langkung ti tilu bulan, kalebet murangkalih alit, ogé murangkalih di handapeun umur 25 taun;
  • pendaptaran kawarganagaraan pikeun kolot di handapeun umur 65 hirup sareng ngalamar langsung;
  • pendaptaran kawarganagaraan pikeun jalma cacat anu aya dina ngurus jalma (barudak, kolot);
  • kamungkinan nampi dokumén resmi, dina waktos anu henteu langkung ti 60 dinten ti tanggal investasi;
  • daérah anu nguntungkeun pikeun padumukan permanén.

Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda:

1. Ku nanem modal dina National Development Fund (fitur - teu tiasa dibalikkeun):

  • US $ 100 - ngalamar langsung ditambah 000 jalmi anu jaga,
  • Dina jumlah US $ 125 - ngalamar langsung ditambah 000 jalmi anu jaga.

2. Ku investasi dina perumahan anu parantos disahkeun ku nagara:

Dina kerangka program anu aya dina pertimbangan, biaya perumahan anu diakuis sahenteuna kedah 400 rebu dolar AS dina rencana anu tos disahkeun. Properti éta kedah dipimilik sahenteuna lima taun. Pendaptaran judul pikeun harta, biaya pendaptaran sareng pamayaran pajeg dibayar langkung ti biaya ngangken harta éta nyalira.

3. Organisasi wirausaha

Ngalamar kedah ngadamel investasi 1 juta 500 rebu dolar AS kanggo ngamimitian usaha sareng kéngingkeun kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda. Ogé, investasi tiasa koléktif. Dina hal ieu, minimum pikeun unggal calon nyaéta US $ 400, total minimum nyaéta $ 5 juta.

Pajak nasional:

  • US $ 25 - dugi ka 000 pelamar;
  • US $ 15 - unggal pelamar salajengna.

Pangeluaran kanggo verifikasi katerlibatan dina kajahatan:

  • US $ 7 - ngalamar langsung;
  • US $ 4 - jalma anu jaga antara umur 500 sareng 18;
  • US $ 2 - jalma anu ngurus umur 000 dugi 12 taun.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda RUS 

Antigua sareng Barbuda Kawarganagaraan ENG