a group of people standing on top of a sandy beach

2021 Kawarganagaraan Saint Lusia

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$25,000.00
Harga diskon
$25,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Saint Lusia

Partisipasi dina Program Investasi Saint Lucia mangrupikeun pilihan anu paling énggal sareng pangsaéna pikeun kéngingkeun kawarganagaraan sareng dokumén resmi (paspor) di Karibia.

Multifacet, ngareuwaskeun, Saint Lucia moal hilap mangrupikeun wilayah anu ekslusif, sacara hukum.

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • henteu kedah nolak kawarganegaraan anu aya;
  • henteu kedah akomodasi;
  • henteu aya perpajakan sareng pajak penghasilan global;
  • henteu kedah ayana pribadi nalika ngeusian aplikasi pikeun ilubiung dina program;
  • teu aya sarat pikeun wawancara, syarat pikeun pendidikan atanapi pangalaman manajemén;
  • henteu kawajiban pikeun ngalamar visa pikeun asup ka wilayah langkung ti 146 nagara, kalebet daérah Schengen, Inggris Raya, Hong Kong;
  • meunangkeun kawarganagaraan dina kurun waktu henteu langkung ti 3 bulan;
  • hak pikeun kéngingkeun kawarganagaraan pikeun barudak di handapeun umur 25 taun;
  • citakan tina kolot di luhur umur 65 hirup sareng ngalamar;
  • pendaptaran kawarganagaraan pikeun jalma cacat anu aya dina ngurus jalma (barudak, kolot);
  • wilayah anu nguntungkeun pikeun padumukan permanén;
  • kéngingkeun dokumén resmi (paspor) Saint Lucia, dina waktos anu henteu langkung ti 3 bulan.

Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Saint Lusia:

1. Ku nanem modal dina National Development Fund (fitur - teu tiasa dibalikkeun):

  • $ 100 rebu - pikeun ngalamar utama;
  • $ 165 rebu - pikeun pelamar utama ditambah pasangan atanapi pasangan;
  • $ 190 rebu - pikeun pelamar utama tambah pasangan atanapi pasangan plus 2 murangkalih;
  • $ 25 rebu - pikeun masing-masing jalma anu jaga.

2. Ku investasi dina perumahan

Pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Saint Lucia, perlu mésér perumahan dina total nilai sahanteuna $ 300 rébu, harta anu kedah diilikan sahenteuna 5 taun. Biaya pendaptaran harta, pendaptaran sareng perpajakan dibayar langkung tina nilai properti.

3. Ngabiayaan dana moneter tina badan hukum Saint Lusia

Ngalamar kawarganagaraan kedah nanem modal sahenteuna US $ 3.5 juta pikeun ngagaleuh, ngatur atanapi ilubiung dina badan hukum Saint Lucia. Sahenteuna 3 warga Saint Lucia kedah aub dina kagiatan badan hukum. Pikeun dua pelamar, jumlah ieu UC $ 6 juta. Sahenteuna 6 warga Saint Lucia kedah aub dina kagiatan badan hukum.

Kategori proyék anu disatujuan:

  • titik kadaharan khusus;
  • palabuhan pesiar sareng marina;
  • tutuwuhan pengolahan agro;
  • farmakologi;
  • palabuan, jambatan, jalan sareng jalan tol;
  • lembaga, struktur sipat panilitian ilmiah;
  • universitas maritim.

4. beungkeut Pamaréntah

Individu anu ngalamar kawarganagaraan kedah nanem modal dina jumlah:

  • 500 rébu US $ - pikeun pelamar utama;
  • 535 rebu US $ - pikeun pelamar utama ditambah pasangan;
  • 550 rebu AS - pikeun pelamar utama ditambah pasangan atanapi pasangan plus 2 murangkalih;
  • 25 rebu US $ - pikeun unggal jalma tambahan anu jaga.

Pangeluaran pakait sareng mariksa kalebet kagiatan kriminal:

  • 7 US $ - pikeun pelamar utama,
  • US $ 5 - pikeun tanggungan anu umurna leuwih ti 000 taun.

Biaya nagara:

- dina hal investasi:

  • $ 2 rebu - pikeun anu ngalamar utama;
  • $ 1 rebu - pikeun gumantung tambahan.

- nalika mésér perumahan:

  • $ 50 rebu - pikeun anu ngalamar utama;
  • $ 35 rebu - pikeun pasangan atanapi salaki, murangkalih sahenteuna 18 taun;
  • $ 25 rebu - pikeun barudak di handapeun umur 18 taun.

Kawarganagaraan Saint Lucia ENG

Kawarganagaraan Saint Lucia RUS