a group of people swimming in a body of water

2021 Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$25,000.00
Harga diskon
$25,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis

Kaindahan alam sareng garis pantai keusik bodas Saint Kitts sareng Nevis pasti matak narik ati sareng tempat anu saé di Karibia.

Iklim tropis di pulau-pulau chic ieu, cai anu bérés narik wisatawan sareng ngamajukeun kamekaran bisnis pariwisata. Saint Kitts sareng Nevis dikoordinirkeun sareng penerbangan langsung ti Éropa sareng Amérika Serikat Amérika, janten ayana di pulau-pulau ieu nawiskeun kaunggulan unik pikeun pelamar pikeun kawarganagaraan.

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • meunangkeun kawarganagaraan dina kurun waktu henteu langkung ti 2 bulan;
  • hak pikeun kéngingkeun kawarganagaraan pikeun barudak di handapeun umur 30, kolot anu umurna langkung ti 65;
  • teu aya syarat pikeun cicing di nagara;
  • henteuna sarat pikeun ayana pribadi nalika ngalamar sareng aplikasi;
  • teu aya sarat pikeun wawancara, syarat pikeun pendidikan atanapi pangalaman manajemén;
  • henteu kawajiban pikeun ngalamar visa pikeun asup ka daérah 155 nagara, kalebet daérah Schengen, Inggris Raya, Hong Kong, Singapura;
  • dibebaskeun tina perpajakan dina bentuk panghasilan dunya;
  • pendaptaran dokumén resmi (paspor) Saint Kitts sareng Nevis dina waktos anu henteu langkung ti 2 bulan.

Métode pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis:

1. Kegiatan investasi, ngalangkungan kontribusi kana Dana pikeun Pembantosan Korban Hurricanes - sipat anu teu tiasa dipulangkeun deui tina sumbangan:

  • $ 150 rebu - kanggo anu ngalamar langsung;
  • $ 150 rebu - pikeun kulawarga 3 jalma (pasangan atanapi pasangan ditambah 2 barudak di handapeun umur 18 taun);
  • $ 25 rebu - kanggo jalma anu salajengna jaga.

2. Investasi dina dana gula (SIDF) - sipat anu teu tiasa dipulangkeun tina sumbangan.

  • $ 250 rebu - kanggo anu ngalamar langsung;
  • $ 300 rébu - pikeun pelamar utama ditambah 3 tanggungan;
  • $ 25 rebu - kanggo pangasuh salajengna.

3. Perumahan

Biaya mésér perumahan kedah sahenteuna $ 400 rébu. Perumahan kedah diilikan sahenteuna lima taun, jalma anu nanem modal dina perumahan ogé mayar pamayaran pajak. 

Pangeluaran kanggo verifikasi katerlibatan dina kajahatan:

  • 7 rebu 500 $ - pikeun pelamar utama;
  • $ 4 - pikeun tanggungan sahenteuna umurna 16 taun.

Pangmayaran dina bentuk biaya nagara (pikeun akuisisi perumahan):

  • $ 35 - pikeun ngalamar utama, tanggungan sahanteuna 047 taun;
  • $ 20 - pikeun pasangan atanapi pasangan;
  • $ 10 - pikeun gumantung tambahan.

Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis ENG

Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis RUS