a large body of water filled with lots of boats

2021 Kawarganagaraan Grenada

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$25,000.00
Harga diskon
$25,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Grenada

Dipikenal sacara luas salaku "Spice Island", Grenada narik perhatian anjeun kalayan éndah, tanggul anu ngagemeskeun, dataran luhur sareng bukit. Kaéndahan ieu mangrupikeun bagian tina seueur bentang anu ngagoda, sareng aya kasempetan ageung pikeun henteu nolak nganjang ka tilu pulau anu paling indah. Diantara kaunggulan sareng alesan pikeun narik investor ka Grenada, aya ogé olahraga di jero cai, balayar, réstoran anu elegan, sareng jalur pantai anu narik ati.

Fitur sareng kaunggulan anu khas:

  • pendaptaran gancang, henteu langkung ti opat bulan;
  • kaasup barudak di handapeun umur 25 taun;
  • kaasup kolotna langkung ti 65 taun;
  • teu aya sarat pikeun cicing langsung;
  • henteu kedah ayana pribadi di Grenada pikeun ngalebetkeun aplikasi;
  • teu aya sarat pikeun wawancara, pendidikan, pangalaman manajemén;
  • kurangna visa nalika asup ka daérah langkung ti 140 nagara, kalebet daérah Schengen;
  • saluyu sareng perjanjian anu ditandatanganan ku Grenada sareng Amérika Serikat, kawarganagaraan Grenada nyayogikeun kasempetan pikeun ngalaksanakeun kagiatan tanaga gawé, kalebet bisnis, ogé cicing di Amérika Serikat;
  • pengecualian pajak penghasilan di dunya;
  • teu aya sarat pikeun lulus ujian kamahéran basa;
  • pendaptaran paspor resmi Grenada dina 4 bulan.

 

Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Grenada:

1. Perumahan

Ku investasi dina pasipatan disatujuan.

Ukuran investasi kedah sahenteuna $ 350 rebu, dana kedah milik anu ngalamar langsung sahenteuna 4 taun. Pikeun unggal jalma anu salajengna dina ngurus anu ngalamar, jumlah investasi tambahan $ 25 rebu.

2. Investasi henteu tiasa dibalikeun

  • US $ 150 - pikeun ngalamar utama;
  • US $ 200 - pikeun pelamar utama + 000 jalma anu diurus anjeunna

Pangeluaran kanggo verifikasi aub kana kajahatan

  • US $ 5 - pikeun pelamar utama, tanggungan langkung umur 000 taun
  • US $ 2 - Barudak umur 000 ka 12 taun

Tugas pamaréntah

  • US $ 3 - pikeun ngalamar utama, tanggungan langkung umur 000 taun;
  • US $ 2 - Barudak di handapeun umur 000 taun.

Kawarganagaraan Grenada RUS

Kewarganegaraan Grenada ENG