Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
Гражданство Черногории за апартамент в Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Citizenship for Apartment di Porto Montenegro

Kawarganagaraan Monténégro pikeun susun di Porto Monténégro

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$500,000.00
Harga diskon
$500,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégro pikeun susun di Porto Monténégro

Akuisisi perumahan + Kewarganegaraan Monténégro

Kuartal énggal Porto Monténégro

Boka Place mangrupikeun blok kota énggal di Porto Monténégro, dimana suasana hajatan sareng karaharjaan tiasa kakuasaan. Di dieu, rasa komunitas didasarkeun kana kahoyong koléktif pikeun gaya hirup aktip di sisi laut haneut sareng rerencangan. Boka Place ngagaduhan sadayana: rupa-rupa toko sareng kafe, hotél kabugaran sareng pusat kabugaran; didieu papanggihan ngantosan anjeun dimana-mana. Ieu tempat dimana babaturan pendak, murangkalih ulin sareng seuri moal lirén.

Gerbang hirup ku cara anu béda:

  • Alun-alun pusat - tempat wisata sareng tempat rapat
  • Hotél kabugaran SIRO
  • Pusat Énergi kalayan kolam renang sareng palang rooftop
  • Kafe gourmet sareng réstoran
  • Galéri balanja sareng toko anu ngagaduhan mérek populér
  • Pasar konsép sareng aula gastronomic
  • Hiburan rupa-rupa
  • Bioskop kalayan tilu aula
  • Témbok naék jero rohangan, pameran sabtu minggu, tempat kaulinan, paméran interaktif
  • Program éksténsif pikeun acara sapanjang taun

Apartemen

Di jantung tempat Boka aya komplek apartemen. Sagalana ngeunaan susun lega anu lega sareng lampu ieu ditujukeun pikeun mulangkeun kakuatan mental sareng fisik. Boka Place nyayogikeun kualitas méwah sareng standar Porto Monténégro anu luhur bari nawiskeun alternatif anu langkung meujeuhna pikeun anu ngagaleuh pembeli. Anjeun tiasa milih antara apartemen anu dikelola ku Hotel SIRO atanapi apartemen pribadi.

Fitur konci:

  • Rencana kabuka
  • Kelimpahan cahaya alami
  • Bahan anu dipilih kalayan ati-ati ngawujudkeun anggapan méwah anu indah
  • Desain anu harmonis ngagabungkeun fungsionalitas sareng estetika
  • Pamandangan spektakuler Porto Montenegro Marina sareng Bay of Kotor
  • Aksés ka layanan hébat

Susun swasta

Apartemen rencana terbuka anu lega sareng lega ieu idéal pikeun padumukan permanén sareng, berkat lokasi na, nawiskeun privasi anu hadé pikeun anu milarian katengtreman sareng privasi dina wates Porto Monténégro.

  • 69 apartemen pribadi
  • Kasempetan pikeun ilubiung dina program manajemén properti M-Residences
  • Aksés ka pasipatan ekslusif
  • Akses ka kolam renang tanpa wates sareng aksés ka daérah luar bentang
  • Kasempetan unik pikeun ngalikeun interior anjeun kalayan elemen hiasan ti seniman terkenal dunya Bradley Theodor sareng Milian Suknovich
  • Studios, 1, 2 sareng 3 kamar tidur susun, duplex sareng penthouse

Tempat Boka sareng Kewarganagaraan Monténégro:

Pamilik apartemen gaduh kasempetan unik pikeun ilubiung dina Program Investasi Kewarganegaraan Montenegrin (CBIP) sareng janten warga nagara anu endah ieu. Mésér apartemen anu dikelola ku hotél di Boka Place nyayogikeun kasempetan unik pikeun ilubiung dina Program ieu sareng kéngingkeun kawarganagaraan Montenegrin.