Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
Гражданство Черногории за долю Durmitor Hotel & Villas
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Citizenship di Durmitor Hotel & Villas Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Citizenship di Durmitor Hotel & Villas Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Citizenship di Durmitor Hotel & Villas Share

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Durmitor Hotel & Villas

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$300,000.00
Harga diskon
$300,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Durmitor Hotel & Villas

Investasi di Hotel + Kawarganagaraan Monténégro

Di jantung taman nasional anu paling indah di Monténégro, Taman Nasional Durmitor, caket Black Lake (Crno Jezero),
Durmitor Hotel & Villas parantos ngamimitian ngawangun resor ekslusif anu diwangun ku Durmitor Hotel sareng sekitarna.


Hotel Durmitor énggal bakal janten hotél bintang 5 munggaran di Zabljak, anu sacara signifikan bakal ngalengkepan tawaran wisata di daérah pagunungan.
pariwisata.
Bagian luar hotél bakal idéntik sareng hotél Durmitor lami, anu mangrupikeun simbol wisata gunung di Monténégro.
ti saprak 1939, sareng ku sabab éta bakal nawiskeun para pengunjung na suasana gunung anu otentik, ogé canggih sareng kanyamanan.
Hotél bakal ngagaduhan 55 apartemen méwah, 2 réstoran, pusat kaséhatan sareng spa, kolam renang indoor sareng outdoor, ruang kaulinan barudak, ruang rapat sareng ruang konferensi.
Ogé di caket dieu hotél bakal diwangun 13 villa gunung, anu ogé bakal hérang ku kamahéran 5-bintang.
Daya tarik unik tina Resort nyaéta tempat dimana ayana, anu dipikaterang ku kaendahan alam anu henteu biasa anu moal ngantep saha waé anu teu paduli.
Datang ka Resort ieu bakal aya di tempat anu leres pikeun petualangan gunung, tapi upami aranjeunna hoyong bersantai, aranjeunna ogé bakal aya di tempat anu pas pikeun hubungan sareng ramé kahirupan sapopoe, reureuhan tina kahirupan anu gancang sareng ngararasakeun katengtreman sareng sepi alam.

LOKASI


Durmitor Hotel perenahna di belah kalér Monténégro di kota Zabljak (kota anu luhurna di Balkan, dina ketinggian 1450 m dpl) sareng sakitar sapuluh menit jalan ti danau anu paling indah di
Taman Nasional Durmitor - Tasik Hideung (Crno Jezero).

Jalan E65 nyaéta jalan anu ngahubungkeun Zabljak sareng sésana Monténégro sareng éta jalan utama anu ngahubungkeun basisir Montenegrin, Podgorica sareng kalér.
Sambungan transportasi penting anu sanés nyaéta jalan anu ngalangkungan Shavnik sareng Niksic ka Risan atanapi Podgorica.
Kota ieu ogé ngagaduhan bandara kota (bandara Zabljak), tapi bandara internasional anu paling caket nyaéta:

  • Bandara Podgorica jauhna 130 km. Aya penerbangan biasa ti bandara ieu di panjuru Éropa.
  • Bandara Tivat mangrupikeun bandara pangcaketna anu kadua sareng jarakna 170 km - tilu satengah jam nganggo mobil.

WARGANEGARA KU INVESTASI


Program ieu dirancang salami 3 taun, sareng 2000 pelamar direncanakeun.


Tempo yén pangwangunan Hotel Durmitor sareng villa sakurilingna mangrupikeun investasi di belah kalér nagara, sarat pamaréntah nyaéta mayar
jumlahna 100 euro kanggo pangembangan + investasi 000 euro (hargana kalebet PPN).


Salaku tambahan, anu ngalamar kedah mayar:

  • 15000 euro kanggo aplikasi pribadi,
  • 10 € pikeun anggota kulawarga tambahan sareng maksimal opat anggota kulawarga, sareng
  • 50 euro pikeun tiap anggota kulawarga salajengna.

Alesan naha anjeun kedah ngadaptar paspor Montenegrin:

  • Kewarganegaraan diala dina 6 bulan.
  • Barudak alit ogé tiasa ngalamar sareng pelamar utama.
  • Ngalamar henteu diperyogikeun pikeun mundur tina kawarganagaraan na ayeuna.
  • Éntri gratis tanpa visa ka 123 nagara.
  • Lokasi geografis anu nguntungkeun pisan nagara.
  • Tempat anu idéal pikeun cicing.

Sababaraha dokumén dasar anu diperyogikeun pikeun aplikasi:

  • Paspor valid;
  • Sertipikat henteu aya catetan kriminal;
  • Laporan rekening bank;
  • Data pribadi sareng resume pribadi pondok;
  • Pasatujuan investasi.