Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
Гражданство Черногории за долю Montenegro Breza Hotel And Spa
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Monténégro Breza Hotel Sareng Bagikeun Spa
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Monténégro Breza Hotel Sareng Bagikeun Spa
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Monténégro Breza Hotel Sareng Bagikeun Spa

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Monténégro Breza Hotel Sareng Spa

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$300,000.00
Harga diskon
$300,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Monténégro Breza Hotel Sareng Spa

Dijual bagian tina Hotel Spa pikeun kéngingkeun Kewarganagaraan Monténégro

Hotél mewah sareng spa bakal aya di tengah kota Kolasin, dikurilingan ku situ sareng gunung anu megah, sareng nawiskeun 188 kamar anu indah ku sababaraha ukuran. Situs ngagaduhan rata-rata 50 padamel, sareng sadaya pamasangan formwork sareng fittings, ogé tihang, témbok sareng langit-langit, parantos réngsé. Ayeuna, proyék bakal ngamimitian tahap konstruksi salajengna: pamasangan pipa bawah tanah sareng pangwangunan jalan aksés ka kota. gedong.