Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
Гражданство Черногории за долю Westin Ski Resort Kolašin
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Westin Ski Resort Kolašin Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Westin Ski Resort Kolašin Share
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Westin Ski Resort Kolašin Share

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Westin Ski Resort Kolašin

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$300,000.00
Harga diskon
$300,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégro pikeun bagian tina Westin Ski Resort Kolašin

Dijual saham hotél pikeun kéngingkeun Kewarganagaraan Monténégro

Westin Ski Resort Kolašin 5-bintang anyar dipimpin ku pamekar proyék York Hotels & Resorts DOO anu parantos damel sareng perusahaan pangwangunan terkemuka Montenegro Build Mont pikeun nganteurkeun proyék dina akhir taun 2022. Resort bakal ngagaduhan kamar mewah, villa sareng suite présidén anu tiasa nampung ampir 800 tamu.