Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
Гражданство Черногории за долю Bjelasica 1450
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Bjelasica 1450 Bagikeun
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Bjelasica 1450 Bagikeun
  • Unggah Gambar ka Galeri Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Bjelasica 1450 Bagikeun

Kawarganagaraan Monténégro pikeun saham Bjelasica 1450

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$300,000.00
Harga diskon
$300,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégro pikeun saham Bjelasica 1450

Ngajual saham tina obyek pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Monténégro

Bjelasica 1450 ayeuna didamel di 3 hektar leuweung alpine, anu bakal nampung 168 apartemen di sagala rupa jinis kamar. Formwork lengkep sareng yayasan ayeuna parantos direngsekeun pikeun infrastruktur utama Resort bintang 4. Éta bakal ngagaduhan resepsi, bar lobi sareng pilih toko ritel kalebet apoték, spa sareng réstoran.

Perbaikan fasilitas sareng bentang alam, sapertos kolam renang di jero rohangan, panyimpenan sareng panyimpenan ski, sareng 3 teras lega kalayan kolam renang luar ruangan, bakal dimimitian dina tahap konstruksi terakhir.