Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
Гражданство Черногории за номер отеля MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT
  • Unggah Gambar ka Gallery Viewer, Montenegrin Kewarganegaraan pikeun Kamar Hotel MONTIS MOUNTAIN RESORT

Kawarganagaraan Monténégrin pikeun kamar hotél RESORT MONTIS MOUNTAIN

Sell
Kewarganegaraan ku Investasi
Harga biasa
$300,000.00
Harga diskon
$300,000.00
Harga biasa
Dijual
Harga hijian
keur 

Kawarganagaraan Monténégrin pikeun kamar hotél RESORT MONTIS MOUNTAIN

Kapamilikan kamar hotél + Kawarganagaraan Monténégro

MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid - Resort bintang 5 kalayan 238 kamar diwangun di gigir gunung di beulah kalér Monténégro, di daérah Kolasin, kalayan didukung program nagara "Montenegrin Citizenship by Investment", anu mana ieu proyék diidinan dina Séptémber 2020.

Luyu sareng istilah program, mésér kamar (suite) di MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid dina jumlah € 250 ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Monténégro (biaya tambahan) pikeun investor nyalira, pamajikan sareng murangkalihna . Penting pikeun dicatet yén investor henteu nanem modal saham, tapi milik di MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid, mésér kamar khusus (suite). Sumawona, parabotna kalebet dina harga.

MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid bakal dikokolakeun ku Splendid Group anu kawéntar, anu ngajamin balikeun gancang kana inohong kameunangan anu saé. Sumawona, di hotél SPLENDID 5 * di beulah kidul Monténégro bakal tiasa cicing haratis salami 1 minggu sataun dina taun kahiji saatos investasi dilakukeun.

Sareng saatos parantosan konstruksi, anjeun bakal tiasa cicing di MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid salami 1 sasih sataun, sareng ieu jauh tina hiji-hijina bonus pikeun investor dina proyék ieu.

Mésér kamar (suite) di hotél MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid pikeun jumlah € 250 atanapi langkung ngamungkinkeun pikeun ngalamar kawarganagaraan Monténégro (+ biaya tambahan) pikeun investor, pamajikanana sareng barudak anu gumantung finansial.

Investor henteu nanem modal saham, tapi milik di MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid, mésér kamar khusus (suite).

Mangpaat investor

Pamekar ngajantenkeun mayar investor 40% tina kauntungan net tina kamar ku taun

Harga kamar kalebet perabotan, éta bakal réngsé dumasar kana rencana standar, dumasar kana desain interior anu dikembangkeun

Henteu aya biaya pikeun perawatan perumahan, henteu sapertos proyek sanés anu nawiskeun ogé jual beli

Dugi ka proyek réngsé dina 2024, investor tiasa cicing 1 minggu sataun di hotél SPLENDID (kiduleun Monténégro).
Saatos réngsé - 1 sasih sataun di MONTIS MOUNTAIN RESORT ku Splendid.
Numutkeun istilah kontrak, tiasa ngajual kamar (suite) dina 5 taun.
Atanapi hemat investasi sareng teraskeun perséntase tina kauntungan hotél.

Kolasin mangrupikeun tempat wisata alit anu ayana di 73 km kaléreun kota Podgorica di sisi kénca Walungan Tara dina ketinggian 960 m dpl. Éta dikurilingan ku tilu rentang gunung - Sinyavina, Komovy, Belasitsa.