TEMPAT PANGSAÉNA HIRUP

Kumaha cara netepkeun tempat anu pangsaéna cicing di planet Bumi? - tina pangalaman kuring sorangan, kalayan bantosan eupan balik ti kosmopolitan sareng organisasi khusus anu sanés.

Unggal taun rébuan jalma badé ka nagara sanés pikeun milarian kahirupan anu langkung saé. Ieu kusabab kahoyong ningkatkeun karaharjaan sareng nyayogikeun murangkalih masa depan anu terhormat. Kadang-kadang alesanana aya dina kahoyong kosmopolitan imigran anu milih nagara khusus dumasar kana karesep sareng karesepna nyalira. Sareng, tangtosna, salah sahiji alesan anu paling umum nyaéta perkawinan resmi, diajar sareng damel. Kumaha nangtukeun tempat cicing anu pangsaéna Di Bumi? - tina pangalaman kuring sorangan, kalayan bantosan eupan balik ti kosmopolitan sareng organisasi khusus anu sanés.

Perusahaan konsultan Resonanse Consultancy nampilkeun panilitian analitik sareng penilaian ka masarakat umum kota pangalusna pikeun hirup dina 2021. Daptar kaasup nominasi anu hirup nyaman sareng kaayaan damel.

Kriteria Pilihan pikeun megacities paling pikaresepeun pikeun hirup kaasup titik ieu:

  • Lokasi geografis sareng kaayaan epidemiologis (kaayaan cuaca, kaamanan, jumlah jalma anu kaserang coronavirus).
  • Méntalitas penduduk satempat: adat istiadat, sikep ka imigran, ogé jumlah jalma anu ngagaduhan pendidikan universitas.
  • Ayana infrastruktur anu maju (musium, bioskop, stadion, universitas, jst).
  • Standar hirup: pangangguran, penghasilan penduduk, produk urban kotor (produk urban kotor).
  • Kasempetan budaya sareng hiburan: réstoran, kafe, klub malam, jsb.
  • Frékuénsi milarian dina mesin pencari, ulasan perjalanan sareng hashtags dina jaringan sosial.

Anu pang populerna, anu kéngingkeun tilu tempat mimiti ngahargaan, nyaéta di Inggris Raya - London, di Amérika Serikat - New York sareng di Perancis - Paris. Sapuluh top kalebet megalopolises di Éropa, Asia sareng Amérika Serikat.

Nagara pangsaéna kanggo cicing

Top 10 ku Resonanse Consultancy:

  • London, Inggris Raya). "Foggy Albion" parantos nyekel jabatan ngarah 6 taun berturut-turut: kota anu pangsaéna cicingna. London aya di tempat ka 16 pikeun ayana daérah héjo pikeun rékréasi: taman megah, tilas kebon moro karajaan, jsb. Epidemi Covid parantos ngajantenkeun parobihan nyalira dina cara metropolis lami: warga mimiti ngahargaan langkung seueur naon anu dipibanda. Tapi naha éta, celah antara beunghar sareng miskin beuki parah.
  • New York, USA). Salah sahiji daérah metropolitan panggedéna di dunya di sisi basisir Samudra Atlantik. Kota gedung pencakar langit sareng perwujudan sumanget kabébasan Amérika. Tujuan anu dipikaresep pikeun seueur turis sareng ekspatriar ti sakumna planét - "Dream Amérika" dina kanyataan. Komunitas Rusia, anu netep di dieu ti 70an abad ka tukang sareng mingpin cara aktif kahirupan sosial, unggal taun dieusian ku pendatang pikeun tempat tinggal permanén. Sanaos kaayaan épidemiologis anu teu pikaresepeun ayeuna di Amérika, standar hirup tetep luhur. Numutkeun perkiraan, dina Maret 2021, gaji rata-rata urang Amérika ampir $ 5000 (sakitar 300000 rubel).
  • Paris, Perancis). Pikeun nyusun deui frase anu kawéntar: "Tingali Paris sareng maot", seueur wisatawan nyarios kalayan percaya diri: "Tingali sareng cicing." Serangan teroris henteu ngabobol ibukota Perancis: pulih sareng mekar sareng tetep seueur kota anu pangsaéna cicingna. Paris rengking ka-5 dina hal jumlah musium sareng ka-7 dina tujuan wisata kultus. Kalayan idin ti pihak berwenang pikeun ngojay di Seine, urang Paris sorangan henteu hoyong angkat ti Paris usum panas.
  • Moskow, Rusia). Ibukota Rusia mangrupikeun sepotong ngeunah pikeun urang asing. Aranjeunna cukup wareg ku standar hirup sareng gajihna. Aranjeunna gampang mendakan komunikasi sareng ditampi di masarakat Rusia. Moskow mangrupikeun ibukota multinasional, sareng infrastruktur anu maju, tempat-tempat anu indah pikeun rekreasi, sejarah kuno sareng seueur atraksi. Pikeun seueur urang asing, manéhna kota pangalusna di dunya. Kajawaraan maén bal 2018 kagum sacara gembleng dunya ku skala na sareng alam mempesona, muka Rusia anu béda pisan pikeun seueur warga nagara sareng ningkatkeun minatna kana budaya nagara. Ogé, metro anu direnovasi teu tiasa tapi suka cita - kareueus domestik anu tiasa gampang bersaing sareng metro kulon.
  • Tokyo, Jepang). Kota metropolis futuristik, sanaos sering aya bencana alam anu kajantenan, dianggap salah sahiji anu paling aman. Tokyo urutan katilu dina parade dunya kota pikeun kamakmuran: ka-11 dina jumlah pangangguran, alas pérak dina jumlah markas Global 500, sareng ka 2 dina kasadiaan réstoran. Tokyo kagum ku kahirupan kulinér sareng budaya na.
  • Dubai, UAE). Méwah Arab di tengah pasir emas sareng Teluk Samudra Hindia. Pusat Bisnis sareng Pariwisata Internasional - Dubai. Kota anu tradisi oriental na raket patalina sareng ultramodernity. Kusabab pandemi coronavirus, aliran wisata parantos turun sacara nyirorot. Kanyataan ieu mangaruhan ékonomi nagara, tapi henteu kritis. Dubai teraskeun anu paling tempat cicing anu pangsaéna pikeun seueur pendatang.
  • Singapura. Pulo Asia nagara-megalopolis parantos kéngingkeun kasuksésan anu saé pisan dina 50 taun - tina polis anu lemah sareng teu maju sacara finansial, éta parantos janten kakuatan wétan. Terkenal pikeun bandara desainer na, tangtosna, Rain Whirlwind, curug jero ruangan jangkung sadunya.
  • Barcelona, ​​Spanyol). Ibukota Catalan arsitéktur, kreatif sareng sisi pantai mangrupikeun magnet pikeun wisatawan nalika ngalangkungan waktos-waktos sesah nalika pandemi. Seueur bar, anu ditutup sapanjang garis basisir kusabab kurangna tamu anu datang, panginten henteu kantos kabuka.
  • Los Angeles, AS). Kota wisata sareng kuliner Malaikat sakedik-sakedik mimiti sadar sanggeus Covid-19, tapi ieu henteu nyegah tina tetep salah sahiji megacities unggulan di dunya.
  • Madrid, Spanyol). Ibukota Spanyol mangrupikeun pendatang dina sapuluh teratas, tapi parantos lami katingali pikeun wisatawan. Ékonomi ibukota cukup maju sareng henteu lirén ngupayakeun kamajuan. Kota ngagaduhan iklim anu saé pikeun kaséhatan, sareng ampir selalu cuaca anu saé, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun pengunjung. Kehidupan wengi pulih saatos pandemi (tempat ka 6 dina peunteun pikeun hiburan), perencanaan kota terus dikembangkeun.

Silaturahmi sareng sikep nuju imigran

Dimana tempat cicing anu pangsaéna wisatawan sareng anu hoyong tetep dina dasar permanén? Di seueur nagara, aranjeunna nunjukkeun sikap marahmay ka tamu sareng sumping pikeun cicing permanén. Sateuacan pandemi, kota-kota ieu kalebet: Alicante, Malaga, Lisbon, Valencia, Buenos Aires sareng anu sanésna. Anu paling satia numutkeun rating Expat Insider taun 2020 nyaéta Semenanjung Iberia.

Spanyol Alicante sareng Portugis Lisbon marahmay pisan: datang sugema ku standar hirup, hiburan budaya sareng kamampuan gancang diajar basana.

Pindah ka nagara sanés sakapeung hésé pisan: aparat nagara mastikeun pikeun ngubaran jalma-jalma anu ngumbara di sakumna dunya pikeun milarian kota-kota anu pangsaéna kanggo cicing. Sering perlu aya alesan anu hadé pikeun pindah: perkawinan resmi, padamelan, atanapi ayana modal anu luar biasa.

Kasempetan pikeun kéngingkeun ijin tinggal atanapi janten warga nagara ningkat diantara investor. Pikeun ilubiung dina program investasi moneter, aranjeunna nyumbangkeun jumlah anu tangtu pikeun pangembangan ékonomi nagara dimana aranjeunna badé netep. Imigran asing tiasa muka usaha, ngagaleuh bumi / apartemen atanapi dana titipan.

Program inpormasi aktip digawé di Spanyol, Portugal, Yunani. Amérika ogé resep nyayogikeun warga nagara anu aman sacara finansial nagara sanés anu siap investasi di dinya. Ngalamar anu nyatakeun pikeun padumukan tiasa ngalih pikeun cicing permanén di metropolis asing ngalangkungan investasi ageung di nagara host.

Kanyamanan sareng kabersihan

 

Wina aya dina tempat ka-32 tina sapuluh top, sareng dianggap salah sahiji anu pang ageung tempat cicing anu pangsaéna henteu ku kabeneran. Ieu kota anu endah pisan sareng rupina bersejarah, ekonomi maju, monumen arsitektur, sareng budaya. Dina infrastruktur kota anu maju, tempat anu penting dialokasikan pikeun kawasan rekreasi héjo, taman, imah kopi. Penduduk Wina mangrupikeun kipas angkutan umum, janten aranjeunna henteu ngumbara seueur dina mobil pribadi, sahingga ngalestarikeun kabersihan jalan sareng hawa seger ka tingkat anu langkung ageung. Wina dikenal dina 2021 kota anu pangsaéna pikeun hirup dina hal ékologi.

Austria rela ngijinkeun imigran pikeun netep sacara permanen sareng kasolésan kauangan anu terakhir. Komo deui, investasi modal henteu diperyogikeun, tapi anu ngalamar ijin tinggal atanapi kawarganagaraan diperyogikeun pikeun masihan bukti kamampuan kauanganna. Syarat ieu dumasar kana kaayaan anu sanés: janten di nagara éta salami 6 bulan sataun.

Tingkat sareng kualitas hirup 

Zurich mangrupikeun pusat ékonomi sareng kota panggedéna di Swiss (sanaos sakedik padumukanna - 428 jalma) éta pangkat 000 dina réngking 36 luhur. Numutkeun seueur migran kota pangalusna di dunya dina hal karaharjaan sareng kamakmuran. Nyaman, rapi, borjuis bijaksana sareng sapertos bisnis, Zurich narik dompét ti sakumna planét. Sarua saé pikeun kahirupan sareng bisnis. Jumlah warga pangangguran réngking 9. Kota ieu aya dina sapuluh top tina Global 500.

Swiss ngundang imigran anu jegud sareng mandiri pikeun tempat tinggal permanén, tapi tunduk kana mayar pajak lump-sum taunan 450000 franc. Pikeun kéngingkeun ijin tinggal, anjeun kedah cicing di Zurich ampir 200 dinten sataun - ieu mangrupikeun sarat anu dibutuhkeun ku otoritas Swiss.

bisnis

Pikeun seueur nagara pangalusna pikeun hirup sareng ngalakukeun bisnis nyaéta Amérika Serikat Amérika. Numutkeun ka Startup Genome, New York, San Francisco sareng London kalebet kana daptar kota anu paling terhormat pikeun nyiptakeun ngamimitian.

The Heart of America pageuh dina peringkat kadua dina daptar anu paling-paling, henteu ngan ukur dina hal-hal kajadian budaya sareng pusat, tapi ogé dina hal milarian padamelan sareng nerapkeun sagala rupa ideu bisnis. New York aya di tempat kaopat tina segi jumlah Kantor Global.

San Fransisco ngadamel daptar ieu berkat ayana sakumna wilayah organisasi téknologi - Silicon Valley. Di metropolis ieu, aya seueur jalma pinter anu ngagaduhan pendidikan universitas, sareng persentase urang asing diantarana rada ageung. Kota mana anu langkung saé cicing - New York atanapi San Fransisco - sadayana anu nangtoskeun nyalira, tapi syarat perusahaan hijrah AS sami kanggo sadayana.

Pikeun layak cicing di Amérika, pendatang kedah kéngingkeun visa: EB5 (kalayan investasi $ 900000) atanapi E2 ($ 100000). EB5 nganggap investasi pasip, anu teu kedah ilubiung dina padamelan perusahaan. E2 hartosna muka usaha di Amérika Serikat. Ngan pilihan kahiji anu sayogi pikeun urang Rusia, anu henteu merenah sareng nguntungkeun kanggo seueur jalma ku alesan yén aranjeunna kedah ngantosan 2 taun deui. Salaku tambahan, jumlahna ageung pisan. Tapi anjeun tiasa jalan anu sanés: mimiti kéngingkeun kawarganagaraan Grenada (nagara anu perjanjian parantos ditandatanganan sareng Amérika), bari mayar $ 15000 pikeun paspor. Sareng saatos éta, daptar visa Amérika E2. Pikeun langsung ngadaptar pikeun kawarganagaraan Grenada sareng E2 di Amérika Serikat, aranjeunna nanem modal 250000%.

London parantos nyepeng kalungguhan dina watesan standar hirup dina bagan dunya kota-juta sajuta sababaraha taun. Penghasilan tinggi tina penduduk, ayana prasarana anu maju: monumen arsitéktur, musium anu pangsaéna di dunya, paguron luhur, jst ngabantosan anjeunna janten anu pangpayunna. Karajaan Inggris ngaluarkeun ijin - Investor visa salami tilu taun ka sadaya urang asing anu jegud anu hoyong nanem modal langkung ti 2 juta sterling dina pamekaran nagara anu nganggo basa Inggris. Pendatang anu beunghar, saatos subsidi ti Inggris, tiasa hirup, damel sareng diajar di dinya.

pelesir

Kota pangalusna di dunya Lisbon tiasa leres dianggap tujuan liburan. Éta kota anu pangkolotna sareng ageung di dunya, Éropa Kulon sareng palabuan utama Portugal. Hatur nuhun kana iklim Mediterania anu pikaresepeun, Lisbon ngagaduhan usum tiis anu paling haneut sareng seueur dinten anu cerah sataun. Mangrupikeun tempat wisata sareng kota anu aman kalayan penduduk langkung ti 500 rébu urang. Portugal - nagara pangalusna pikeun hirup pikeun anu resep iklim haneut sareng rohangan cai: Samudra Atlantik perenahna caket dieu. Dina taun 2020, nagara kidul ditugaskeun nomer mimiti dina perjalanan Éropa.

Kosmopolitan kéngingkeun ijin tinggal di Portugal ogé kalayan bantuan invesasi: sahenteuna 250000 euro. Peta populér di antara anu hoyong netep tempat tinggal permanén nyaéta akuisisi perumahan: bumi atanapi apartemen tina 900000 euro.

cookery

Dina réngking kadaharan kota anu paling lezat, London sering aya dina urutan kahiji, kalayan langkung ti 70 réstoran anu dibéntangan ku Michelin. Pabrik kuliner London nawiskeun tamu sareng padumukna pikeun masakan asli sareng unggulan daging, lauk, sayuran. Ibukota Inggris teraskeun kota anu pangsaéna cicingna sareng dina hartos budaya sareng kuliner.

Pusat gastronomis sapertos Tokyo (ka-5 dina daptar Resonanse) moal tiasa diémutan. 230 réstoran mangrupikeun béntang Michelin. Sababaraha ratusan rupa-rupa piring anu raoseun kalayan bahan-bahan anu alami biasana kagumkeun turis kalayan kaaslianana sareng rasa anu unik. Chahan, imoni, wagashi, sushi - jadikan gourmets murag asih sareng cicing di kota Jepang supados sering resep masakan Jepang.

Hésé pisan kéngingkeun ijin tinggal di Jepang, sabab nagara leutik katutup sareng padumuk padet. Anjeun tiasa kéngingkeun paspor Jepang dina kaayaan sapertos kieu:

  • nikah sah sareng warga nagara / warga Jepang;
  • padumukan sahenteuna 5 taun di daérah nagara (sarat pikeun sadaya pelamar).
  • paréntah anu hadé pikeun nyarios sareng tulisan Jepang;
  • ngalaksanakeun kagiatan resmi di Jepang, tunduk kana profesionalisme anu luhur tina padamel;
  • anu ngalamar kedah ngagaduhan sakitar $ 25000.

Anjeun tiasa ngarayu pejabat Jepang pikeun ngaluarkeun ijin tinggal upami anjeun nanem modal $ 50000 di Ibu Kota Rising Sun. Pikeun ngalakukeun ieu, aranjeunna muka usaha nyalira, anu aranjeunna dukung sareng ngembangkeun sepanjang waktos, nyayogikeun padamelan pikeun warga kota. Dina waktos anu sami, volume investasi kedah teras-teras ningkat.

Tokyo bakal janten kota pangalusna di dunya pikeun tinggal permanén, upami anjeun taat kana sagala sarat, hormat ka nagara sareng adat istiadatna sareng nyayogikeun kontribusi anu cekap pikeun ékonomi na.

kumpulanana imah

Mésér perumahan tiasa nguntungkeun di tempat-tempat éta dimana tempat anu paling saé kanggo cicing, contona - di Barcelona. Éta kota Spanyol di basisir Méditérania sareng industri maju sareng perdagangan, sareng ogé titik penting tina jalur wisata. Tempat anu saé ieu unggal taun sateuacan pandemi éta narik rébuan wisatawan, sareng nalika wabah éta ditutup pikeun aksés, anu henteu tiasa négatip mangaruhan ékonomi Portugis, sareng khususna pasar perumahan. Ayeuna tiasa mésér perumahan di Spanyol kalayan diskon 30%, sareng biaya per méter pasagi dina akhir taun 2020 jumlahna 1391 euro. Nalika wisatawan balik ka Barcelona, ​​harga bakal naék. Jalma anu nanem modal dina perumahan ayeuna tiasa nampi penghasilan tina séwa atanapi jual saatos bukaan dibuka.

Di Barcelona, ​​aya ogé program investasi pikeun kosmopolitan: sumbangan pikeun kauangan kota bakal dugi ka 500000 euro.

Pangwangunan ka hareup

hiji tempat cicing anu pangsaéna kahareupna tiasa janten Athena. Éta aya di tempat ka-29 dina daptar megacities anu nguntungkeun. Ibukota Yunani mangrupikeun pusat budaya, sajarah sareng ékonomi kalayan kaayaan cuaca anu saé pikeun kahirupan. Biaya hirup di dinya jauh langkung handap dibandingkeun sareng kota-kota anu dipeunteun sanés, anu henteu tiasa tapi wisatawan. Poténsi ibukota Yunani naék unggal taun, sabab pamaréntahanana serius dina réformasi ékonomi, anu utami nyaéta merjuangkeun korupsi.

Anu hoyong sumping ka Athena pikeun cicing kedah nanem modal di dinya ti 250000 euro.

Kota mana anu langkung saé cicing - jalma sorangan mutuskeun. Éta kajantenan saatos nganjang ka hiji kota, turis resep pisan janten anjeunna yén anjeunna hoyong gerak awal. Éta réalistis pikeun nerapkeun rencana urang, tapi urang kedah émut yén pamukiman deui ka nagara sanés henteu kajantenan tanpa adaptasi sareng setrés, sareng sacara praktis mustahil tanpa kontribusi kauangan.

AAAA ADVISER bakal ngabantosan anjeun janten pamilon dina proyék inpéstasi di nagara-nagara anu resep ngakses jalma mandiri finansial. AAAA ADVISER mangrupikeun agén anu dilisensikeun pikeun program kawarganagaraan resmi dumasar kana investasi ku pendatang. Di dieu anjeun bakal nampi bantosan sareng naséhat ahli pikeun sadaya masalah kéngingkeun ijin tinggal atanapi Kewarganegaraan ku Investasi.

  • Hubungi spesialis kami sareng kami bakal nunjukkeun anjeun sadayana pilihan pikeun kéngingkeun ijin tinggal, tempat cicing permanén sareng Kewarganegaraan Kadua +79100007020
  • Didatangan situs lengkep kami: VNZ.SU

↑ tempat cicing anu pangsaéna ↑ nagara pangalusna pikeun hirup ↑ nagara mana anu langkung saé cicing ↑ kota mana anu langkung saé cicing ↑ nagara pangalusna di dunya ↑ kota pangalusna di dunya ↑ nagara pangalusna pikeun hirup ↑ kota pangalusna pikeun hirup ↑ dimana tempat anu paling saé kanggo cicing ↑ Nagara Tempat Cicing ↑ kota cicing ↑ nagara idin nagara ↑ nagara cicing permanén ↑ pikeun cicing permanén ↑ ninggalkeun nagara ↑