Idin tinggal di Amérika Serikat Éropah

Aya seueur pilihan pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa. Sababaraha kompléks, anu sanésna langkung saderhana. Éta sadayana gumantung kana aturan hijrah nagara khusus, kaayaan kahirupan anu ngalamar sareng motif gerak. Maka, teu aya resep universal pikeun kumaha kéngingkeun ijin tinggal di Éropa langkung gancang sareng gampang. Di sababaraha nagara bagian, prosedur ieu bakal kawilang saderhana pikeun urang Rusia, anu sanésna bakal rumit ku sababaraha kaayaan tambahan. Saatos nganalisis hukum migrasi opat nagara belasan Éropa sareng pangalaman sabangsa urang ngalih ka ditu, urang ngadamel ulasan anu lengkep. Saatos maca éta, pamiarsa tiasa mendakan dimana paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal sareng tempat tinggal permanén di Éropa. Alesan anu dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun ijin tinggal ku otoritas hijrah tina kaayaan khusus sareng biaya total prosedur ogé ditepikeun di dieu.

Idin padumukan di nagara Éropa 

Pilihan pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa seueur. Sababaraha kompléks, anu sanésna langkung saderhana. Éta sadayana gumantung kana aturan hijrah nagara khusus, kaayaan kahirupan anu ngalamar sareng motif pikeun pindah. Ku alatan éta, resep universal langkung gancang sareng gampang didapet Idin padumukan di Éropa, henteu. Di sababaraha nagara bagian, prosedur ieu bakal kawilang saderhana pikeun urang Rusia, sedengkeun anu sanésna bakal rumit ku sababaraha kaayaan tambahan. Saatos nganalisis hukum migrasi opat nagara belasan Éropa sareng pangalaman sabangsa urang ngalih ka ditu, urang ngadamel ulasan anu lengkep. Saatos maca éta, pamiarsa bakal tiasa mendakan dimana cara paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal и Padumukan permanén di Éropa... Alesan anu dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun ijin tinggal ku otoritas hijrah tina hiji nagara khusus sareng total biaya prosedur ogé ditepikeun di dieu.

Kaunggulan tina ijin tinggal di Éropa

Aya seueur alesan pikeun urang Rusia kéngingkeun ijin tinggal di Uni Éropa. Ieu anu utama:

  • Standar sareng kualitas akomodasi anu luhur.
  • Ékonomi stabil, mangaruhan sacara positip kana formasi sareng pamekaran bisnis.
  • Kamungkinan pikeun kéngingkeun pinjaman kiridit kalayan tingkat bunga bank anu murah.
  • Kamampuh muka setoran di bank Éropa kalayan peringkat réliabilitas anu luhur.
  • Dijamin inviolability tina tabungan pribadi, deposit, investasi jeung milik pribadi.
  • Perjalanan bébas visa gratis di nagara-nagara Uni Éropa sareng seueur nagara di dunya anu parantos nyimpulkeun perjanjian anu aya hubunganana sareng Uni Éropa.
  • Akses kana pendidikan kualitas sareng kasehatan, padamelan anu mayarna. 

Pikeun jalma réa, ijin tinggal EU mangrupikeun léngkah munggaran pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Éropa.

Dimana tempat anu paling gampang sareng kumaha kéngingkeun ijin tinggal 

Sual dimana cara anu paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal rada kontroversial. Perlu dipertimbangkeun tingkat karaharjaan migran, umur, pendidikan, status sosial sareng nuansa tambahan anu sanés. Sacara umum, seleksi anu langkung ketat sareng, saluyu sareng éta, langkung seueur halangan birokrasi aya di nagara-nagara sejahtera sacara ékonomis anu henteu kedah narik para pendatang. Ieu kalebet Inggris, Swédia, Luksemburg, Holland. Dina waktos anu sami, ijin tinggal Éropa tiasa dikaluarkeun numutkeun program khusus anu dioperasikeun di sajumlah nagara bagian. Tujuan tina program sapertos kitu nyaéta pikeun narik spesialis anu mumpuni kana pasar domestik. Ogé, ijin tinggal di Éropa sering disayogikeun ka investor jegud anu sanggup nanem modal sajumlah ékonomi ékonomi nagara. Rata-rata, ukuran na mimitian ti 350 rébu €, sareng bentuk investasi sanés. Diantara pilihan utama pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa, anjeun kedah nunjukkeun:

  1. Mésér sipat anu henteu tiasa dipindahkeun di Uni Éropa pikeun nilai anu henteu kirang ti jumlah anu tetep. Ieu salah sahiji cara anu paling umum pikeun kéngingkeun ijin tinggal EU. Cocog pikeun seueur Rusia anu beunghar anu hoyong ngalih ka Uni Éropa.
  2. Investasi dina ékonomi lokal. Ngidinan, salian ti kéngingkeun ijin tinggal, nguntungkeun pikeun nanem modal tabungan anjeun dina saham Éropa atanapi dina bisnis anu nguntungkeun anu stabil.
  3. Pendaptaran perusahaan anjeun nyalira sareng nyiptakeun padamelan pikeun padumuk. Kauntungan utama tina pilihan ieu nyaéta kasempetan pikeun wirausaha pikeun ngembangkeun bisnisna sorangan dina kaayaan stabilitas ékonomi anu pikaresep, henteu aya korupsi sareng halangan birokrasi.
  4. Nikah sareng warga nagara atanapi warga nagara Éropa.
  5. Kengingkeun ijin tinggal di Éropa ngalangkungan padamelan dina program khusus anu nyayogikeun kasimpulan kontrak terbuka sareng dunungan lokal. Pagawe musiman anu padamelan salami waktos tetep henteu mumpuni pikeun kriteria ieu.
  6. Ngahijikeun deui kulawarga. Kasempetan ieu tiasa dianggo ku baraya caket warga EU - salaki sareng murangkalih, sareng kadang kolot (pensiunan, fakir miskin, cacat).
  7. Pendidikan di lembaga pendidikan kalayan akreditasi nagara. Di sababaraha nagara bagian, ijin tinggal di Uni Éropa ogé disayogikeun pikeun nyandak kursus pikeun diajar sareng ningkatkeun bahasa lokal.
  8. Karya ilmiah dina kontrak sareng organisasi atikan atanapi panilitian.
  9. Karya anu aya hubunganana sareng tetep di daérah nagara Éropa. Karyawan departemén diplomatik sareng répréséntasi resmi (ilmiah, bisnis, budaya) aya dina kategori ieu.
  10. Perlakuan jangka panjang sareng kursus rehabilitasi.
  11. Idin padumukan di UÉ pikeun jasa istiméwa. Éta disayogikeun ku masing-masing dasar, biasana ku kaputusan pribadi ti kapala nagara atanapi ku surat keputusan parlemén.
  12. Aktivitas relawan.
  13. Izin cicing nasional - pikeun ngajaga idéntitas nasional atanapi budaya.

Saatos kéngingkeun ijin tinggal, urang asing nampi hak pikeun salajengna masihan tempat tinggal permanén di Éropa, ogé sababaraha pilihan tambahan anu sanés. Salaku conto, jalma sapertos kitu tiasa kéngingkeun plot lahan dina kapamilikan pribadi sareng ngalakukeun tindakan signifikan hukum anu sanés tiasa diakses ku urang asing sanés. Teras, urang bakal ngémutan anuansa kéngingkeun ijin tinggal di Éropa, dimana langkung gampang sareng langkung mirah pikeun ngalakukeun ieu.

Austria 

Pilihan anu paling dipikaresep pikeun kéngingkeun ijin tinggal Austrian nyaéta RWR-Karte. Ieu anu disebat "kartu beureum-bodas-beureum" dikaluarkeun ka spesialis anu mumpuni. Nu ngadaptar pikeun RWR-Karte kedah diuji ku instansi pamaréntah pikeun patuh kana standar profésional anu netep, anu kalebet sababaraha kriteria anu béda.

Waragad. Pendaptaran ijin tinggal nganggo kartu beureum-bodas-beureum bakal ngarugikeun ti € 30 dugi ka 100 €.

Kaayaan. Paling sering, pangusaha ngadaptar pikeun metode naturalisasi ieu di Austria. Aranjeunna diperyogikeun kéngingkeun opini ti departemen tenaga kerja nagara ngeunaan manpaat kagiatan bisnis pikeun ékonomi nagara.

Pilihan séjén:

  • Pikeun jalma anu ngagaduhan nilai tinggi - statusna henteu ngamungkinkeun aranjeunna damel sareng ngalakukeun bisnis di Austria. Dikeluarkan numutkeun kuota anu diwatesan ketat pikeun masing-masing nagara féderal. Ngalamar diperyogikeun nyayogikeun buktina dokumenter ngeunaan panghasilan bulanan rata-rata sahenteuna 2000 € pikeun masing-masing anggota kulawargana. Dina salah sahiji bank anu beroperasi di Austria, kedah sahenteuna 20 rebu € pikeun jalma déwasa sareng 10 rébu kanggo murangkalih umur.
  • Kartu biru. Spesialis anu disewa tiasa didapet upami aranjeunna ngagaduhan uleman resmi ti dunungan Austrian, dina kontrak padamelan anu jumlah panghasilan bulanan na henteu kirang ti 4100 €.

Kamungkinan ngalegaan ijin tinggal anu diala gumantung kana tingkat integrasi warga asing kana kahirupan masarakat satempat. Anjeun kedah teras-terasan ningkatkeun kamampuan basa anjeun, masihan barudak ka lembaga pendidikan lokal, ngaluarkeun kabijakan asuransi médis sareng sosial.

Bélgia

Cara anu paling umum pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Karajaan Bélgia nyaéta:

  • Kontrak padamelan sareng dunungan Bélgia.
  • Mésér perusahaan komérsial anu parantos didaptarkeun di Bélgia.
  • Muka usaha anjeun nyalira didieu, tunduk kana pangurangan pajak taunan sahenteuna 90 rebu €. Nyaéta, supados perusahaan henteu fiktif, tapi aktip fungsina.

Biaya pendaptaran - mimitian ti 30 rébu €.

Kaayaan. Ngaluarkeun ijin damel di Karajaan Bélgia terbatas pisan. Langkung kuota dialokasikan pikeun spesialis mumpuni anu damel dina bidang IT-téknologi, kasehatan, jalma anu ngagaduhan pendidikan rékayasa. Éta ogé dimungkinkeun pikeun kéngingkeun ijin tinggal pikeun siswa anu ngadaptar di universitas Belgian.

Bulgaria

Rada gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal di dieu dibanding di Éropa Kulon. Alesan utama pikeun nyayogikeunna di dieu nyaéta:

  • Proyék investasi.
  • Kasadiaan tunjangan pensiunan.
  • Mésér perumahan.
  • Pendaptaran kantor perwakilan perusahaan komersial kalayan pendaptaran wajib sareng aparat pajeg.
  • Ngamimitian bisnis kalayan nyiptakeun langkung ti belasan posisi pikeun warga Bulgaria
  • Kacindekan tina union perkawinan sareng warga nagara / Bulgaria sipil atanapi nagara EU mana waé.
  • Ayana akar étnis Bulgaria.

Kaayaan. Nu ngalamar wajib nyumponan sarat, gumantung kana motif hijrah. Ngagaduhan perumahan di Bulgaria - boh anu dipiboga atanapi dina jangka panjang, sareng sarana hirup. Dokumén tingkat panghasilan anjeun sareng daptar pikeun kabijakan médis asuransi. Istilah tinimbangan aplikasi anu dikintunkeun henteu langkung ti 1 bulan.

Harga. Upami motif pikeun masihan ijin tinggal nyaéta mésér perumahan, maka nilaina kedah langkung ti 300 rébu €. Pikeun investor, ambang investasi anu langkung handap nyaéta 125 rébu €, sareng ieu kedah janten daerah anu teu maju, sanés ibukota sareng pusat ageung. Akuisisi perumahan atanapi inpéstasi tiasa dilaksanakeun henteu ngan ukur ku individu, tapi ogé ku badan hukum. Maka hak pikeun ijin tinggal dicandak ku anu gaduh struktur komérsial ieu, anu ngagaduhan langkung ti 50% modal na anu sah. Pikeun urang asing anu ngalamar éta kusabab alesan anu sanés, perlu ngagaduhan langkung ti 2 rébu euro dina setoranana.

Britania Ageung 

Kengingkeun kawarganagaraan Inggris sesah. Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun ijin tinggal di dieu nyaéta nganggo tawaran VIP. Cara anu disederhanakeun ieu nyaéta kéngingkeun status dina dalapan minggu di tukeran pikeun inpormasi anu penting. Pilihan investasi ieu tiasa dimungkinkeun:

  • Mésér jaminan pamaréntah.
  • Mésér saham dina dana investasi lokal.
  • Akuisisi minat firma anu didaptarkeun di pulau sareng warga pajak Inggris.

Kaayaan. Nalika investasi, anjeun ngan ukur tiasa nganggo modal nyalira, sareng sanés nginjeum dana. Asal artos diinvestasikeun kedah didokumentasikeun. Nalika pasangan anu nikah kéngingkeun ijin tinggal di Inggris, total aset investasi aranjeunna diperhitungkeun.

Harga. Pikeun kéngingkeun ijin padumukan Inggris dina tawaran VIP anu disederhanakeun, anjeun kedah investasi sahenteuna £ 2 juta pikeun pangembangan ékonomi nagara éta. Laju mikeun status tinggal permanén saterusna sabanding langsung sareng ukuran aset anu diinvestasikeun:

  • 2 dugi 5 juta pon - 5 taun.
  • 5 nepi ka 10 juta - 3 taun,
  • Langkung 10 juta - 2 taun.

Hungaria 

Panginten nagara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun urang Rusia anu naros perkawis ijin cicing di Éropa: dimana langkung gampang sareng langkung mirah pikeun kéngingkeunana. Di Hungaria, dimungkinkeun pikeun ngaluarkeunana gancang-gancang dibanding di nagara-nagara Uni Éropa sanés - dina ngan ukur tilu minggu. Préferénsi ieu dipasihkeun ka jalma anu ngagaduhan jumlah artos.

Harga. Ukuran investasi kedah langkung ti 300 rébu € ​​per kulawarga anu ngalamar. Tambih Deui, biaya sakali hiji 60 rebu € mayar.

Kaayaan. Program migrasi ékonomi nyayogikeun investasi langsung dana dina beungkeut pamaréntah kalayan jaminan anu dijamin dina jangka waktu lima taun. Saatos masihan ijin tinggal dina tilu minggu, investor tiasa ngadaptar tinggal permanén saatos genep bulan. Pilihan séjén kalebet:

  • Muka perusahaan komérsial ku modal anu sah sahenteuna 10 rebu euro. Anjeunna kedah ngalaksanakeun kagiatan komérsial anu aktip sareng mayar pajeg kana anggaran. Idin cicing teu ngan ukur disayogikeun ka anu gaduh bisnis, tapi ogé ka kulawargana.
  • Mésér perumahan anu nyumponan sarat anu tangtu. Ambang harga minimum henteu disetél di dieu, tapi biaya rata-rata apartemen di pedalaman Hungaria henteu ngaleuwihan 25 rebu €. Salaku tambahan, akun anu ngalamar sareng masing-masing dulur na kedah ngagaduhan langkung ti 6 €.

Dina kasus di luhur, kéngingkeun tempat tinggal permanén tiasa dimungkinkeun saatos tilu taun, sareng kawarganagaraan Hungaria - saatos 5 taun deui. Ieu méré total dalapan taun.

Jérman 

Jérman dibédakeun ku standar hirup anu luhur pisan sareng, saluyu sareng éta, sajumlah ageung jalma anu hoyong ngalih ka dieu pikeun tempat cicing permanén. Kusabab kitu, rada sesah pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Jérman, utamina dina hal-hal anu anyar-anyar - panyumputan imigran anu teu kakendali ti Wétan Tengah sareng daérah Afrika. Pilihan anu paling mampu pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa ngalangkungan jasa migrasi Jérman mangrupikeun investasi pikeun ékonomi Jérman sahenteuna satengah juta €. Janten, anjeun tiasa muka perusahaan sareng lima warga Jerman padamelan di dinya. Kaayaan sanés: warga Républik Féderal Jérman atanapi jalmi anu status tinggal permanén tiasa janten CEO.

Pilihan anu sanés:

  • Kasolésan kauangan. Jumlah minimum jumlah dina akun anu ngalamar disetél sacara mandiri ku masing-masing lahan Républik Féderal Jérman.
  • Kartu Biru. Dikeluarkan ngan ukur ka propésional anu mumpuni pisan anu diulem ti luar negeri ku dunungan lokal.
  • Investasi dina bisnis di daérah khusus. Ngalamar kedah saé sacara finansial, gaduh pangalaman wirausaha, sareng nyayogikeun rencana bisnis anu lengkep. Ti saprak 2012 ambang investasi minimum pikeun kaayaan ieu parantos dibolaykeun.

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun ijin tinggal di dieu kusabab alesan ieu:

  • Status pangungsian.
  • Diajar di lembaga pendidikan lokal.
  • Pagawean resmi.
  • Ngahijikeun deui kulawarga.
  • Ngabulkeun suaka politik.

Yunani 

Ngalawan latar nagara EU anu sanés, tawaran hijrah ti otoritas Yunani katingali pisan pikabitaeun. Tiasa waé kéngingkeun ijin tinggal di Uni Éropa dina sabulan. Ieu bakal meryogikeun nanem modal sajumlah perumahan atanapi ékonomi Yunani. Ieu tiasa janten:

  • Nyiptakeun perusahaan bisnis énggal atanapi mésér anu parantos aya. Jumlah pangeluaran kedah langkung ti 300 rébu €.
  • Akuisisi perumahan pikeun 250 rébu € ​​per ngalamar, atanapi 500 rébu pikeun kulawarga.

Kaayaan. Investor disayogikeun jumlah maksimum kauntungan. Persyaratan tinggal wajib di Yunani salami 183 dinten tiap taun dibatalkeun. Pilihan sapertos anu ampir 100% kamungkinan ngajamin penyediaan ijin tinggal.

Pilihan séjén. Imigran anu jegud sacara finansial tiasa nyimpen sahenteuna 24 rébu euro kana rekeningna di salah sahiji bank Yunani. Upami pamindahan éta direncanakeun sareng sakulawarga, maka bakal pikaresepeun pikeun investasi 20% pikeun salaki sareng anu sanés 15% pikeun murangkalih alit. Anjeun ogé kedah ngagaduhan dokumén anu mastikeun panghasilan bulanan rata-rata langkung ti 2 rebu €.

Dénmark

Dina hal kabijakan migrasi, karajaan Skandinavia ieu dianggap nagara Uni Éropa anu paling konservatif sareng katutup. Penyediaan ijin tinggal di dieu pakait sareng kuota ketat. Cara anu paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Denmark nyaéta investasi bisnis: muka bisnis anjeun nyalira di dieu, mésér perusahaan komérsial anu aya atanapi bagian tina saham na.

Harga. Investasi minimum kedah langkung ti 50 rébu €.

Kaayaan. Perusahaan anu dibuka kedah ngagaduhan warga Denmark di nagara bagian, sareng ogé matuh kana sadaya sarat pajak, tenaga kerja sareng undang-undang sanésna. Izin padumukan dina kasus investasi bisnis dibéré salami 12 bulan, sareng éta kedah diperpanjang unggal taun salami 3 taun.

Irlandia

Numutkeun kana hukum Irlandia, pikeun kéngingkeun ijin tinggal, gabungan investasi diijinkeun: investasi dina ékonomi sareng akuisisi perumahan.

Harga. Waragad minimum sahanteuna hiji juta €. Diantara ieu, henteu langkung ti 50% diidinan dikaluarkeun pikeun perumahan, sareng sésana kedah di bentuk investasi dina ékonomi pulau. Ieu tiasa janten mésér jaminan komérsial publik atanapi swasta, mésér saham dina bisnis, atanapi perusahaan operasi sadayana.

Kaayaan. Investasi kedah dilakukeun tanpa nganggo dana anu diinjeum. Investor kedah nampilkeun dokumén anu mastikeun yén investasi nyalira, sanés dana bank. Pikeun anggota kulawargana, ijin tinggal disayogikeun tanpa pamayaran sareng inpormasi sanés.

Spanyol 

Pikeun mésér perumahan sareng jumlah anu pasti di Spanyol, dimungkinkeun pikeun kéngingkeun "ijin tinggal emas". Anjeun tiasa mésér perumahan, perumahan komersial, atanapi lahan.

Harga. Investasi minimum pikeun kéngingkeun "ijin tinggal emas" nyaéta 500 rébu €.

Kaayaan. Durasi prosedurna henteu langkung ti sabulan. Saatos kéngingkeun status ieu, cekap pikeun urang asing tetep di Spanyol henteu langkung ti 1 dinten taunan. Status anu diala henteu masihan kasempetan pikeun kalibet dina kagiatan padamelan naon waé. Ieu bakal meryogikeun ijin anu misah. Saatos 5 taun, anjeun tiasa ngalamar tinggal permanén, sareng upami anjeun cicing di karajaan salami 10 taun, anjeun tiasa ngadaptar pikeun kawarganagaraan Spanyol.

Pilihan séjén:

  • Mésér beungkeut pamaréntah bernilai € 2 juta.
  • Investasi langkung ti € 1 juta dina saham perusahaan Spanyol atanapi kéngingkeun saham di ibukota otorisasi.
  • Muka deposit dina salah sahiji bank karajaan pikeun 1 juta €.
  • Ngadegkeun bisnis di karajaan kalayan nyiptakeun padamelan pikeun warga Spanyol. Panerapan migrasi henteu nangtoskeun ukuran proyék investasi dina hal moneter, tapi perusahaan kedah aktip, nyayogikeun pendapatan pajak kana anggaran. Éta ogé wajib pikeun matuh kana kode kuli sareng sarat sanés tina panerapan lokal.

Italy 

Numutkeun kana hukum migrasi Italia, penyediaan ijin tinggal di dieu mangrupikeun pendekatan anu murni pikeun individu, ngémutan sababaraha faktor. Maka, anu ngalamar henteu dijamin kaputusan positip 100% dina aplikasi anu dikintunkeun. Dumasar kana pangalaman kéngingkeun ijin tinggal Italia, urang tiasa nyarios yén cara anu paling réalistis nyaéta milarian padamelan di organisasi lokal. Kontrak padamelan sareng urang asing nyayogikeun: penyediaan perawatan médis, penyediaan perumahan sareng perlindungan sosial. Anjeun tiasa nyimpulkeun perjanjian sateuacan sateuacan lebet Itali sareng saatos sumping di tempat éta.

Pilihan séjén. Muka perusahaan komérsial anjeun nyalira. Investasi awal dina bisnis kedah ngaleuwihan 10 rebu euro. Anjeun ogé kedah kéngingkeun ijin ti aparat satempat pikeun muka bisnis sareng ngalisensikeun jenis kagiatan ieu. Kadang-kadang dua tahap ieu anu paling nyusahkeun.

Siprus 

Siprus ogé ngagaduhan program investasi nyalira, anu ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun ijin tinggal di dieu salaku pertukaran pikeun akuisisi perumahan.

Harga. Preferensi pikeun kéngingkeun ijin tinggal disayogikeun saatos akta pameseran sareng perumahan anu jumlahna 300 rébu € ​​atanapi langkung. Kaayaan tambahan mangrupikeun bukti dokumenter tina panghasilan taunan langkung ti 15 rébu €, ditambah deui 5 rébu € ​​per hiji anggota kulawarga anu ngalamar.

Kaayaan. Upami sarat anu ditetepkeun dipenuhan, kaputusan positif dina aplikasi anu dikintunkeun dilakukeun dina tilu bulan. Akuisisi perumahan sareng harga dugi ka 300 rébu ogé nyayogikeun kéngingkeun ijin tinggal, tapi ku garansi langkung handap sareng waktos pertimbangan anu panjang. Ogé, statusna tiasa dikaluarkeun ngan ukur sataun, kalayan kabutuhan pembaruan salajengna.

Latvia 

Di républik Baltik ieu, nalika nuju mésér perumahan jumlahna 250 rébu €, éta kénging kéngingkeun "ijin tinggal emas". Kaayaan tambahan:

  • Ngan ukur hiji obyék perumahan anu dibeli pikeun harga ieu.
  • Dilarang mésér lahan kosong, lahan anu teu maju.
  • Harga cadastral tina harta anu dibeli kedah langkung ti 80 rébu €.

Harga. Nalika mésér obyék anu teu tiasa dipindahkeun kana kapamilikan, anu ngalamar ijin tinggal di Latvia kedah mayar biaya 5% tina harga na. Nyaéta, kalayan harga anu diijinkeun minimum 250 rébu, éta bakal 12,5 rebu €.

Kamungkinan anu sanés. Investasi dina bisnis lokal dina jumlah sahenteuna 35 rebu €. Dina hal ieu, kaayaan tambahan ieu ogé kedah dipenuhan:

  • Staf perusahaan ngaleuwihan 50 jalma.
  • Elehan taunan perusahaan sahenteuna 10 juta €.
  • Panghasilan pajak taunan kana anggaran - tina 40 rébu €.

Nalika investasi dina bisnis langkung ti 150 rebu euro, anu ngalamar tiasa kéngingkeun ijin tinggal Latvia tanpa syarat tambahan.

Lithuania 

Di dieu diijinkeun pikeun ngadaptar ijin tinggal nalika muka organisasi komérsial sareng tilu padamelan pikeun warga Lituania. Dina waktos anu sami, éta bakal nyandak sakitar 4 bulan pikeun ngadaptarkeun status.

Harga. Ukuran investasi awal dina bisnis kedah langkung ti 28 rébu €.

Kaayaan. Urang asing ngagaduhan hak pikeun ngalamar ijin tinggal genep bulan saatos muka usahana di Lituania. Bagikeun na di ibukota perusahaan kedah langkung ti 1/3, sedengkeun anjeunna mangrupikeun anggota dewan atanapi sutradara.

Pilihan séjén. Anjeun ogé tiasa mésér bisnis siap pakai di Lituania, atanapi muka kantor perwakilan lokal perusahaan anjeun anu didaptarkeun di nagara sanés. Dina kasus ieu, sarat tetep sami - nyiptakeun 3 posisi di staf pikeun warga Lituania.

Luksemburg 

Pikeun urang asing anu jegud di Luksemburg, éta disayogikeun pikeun penyediaan ijin tinggal tanpa hak damel sareng ngalakukeun bisnis. Nu ngalamar kedah ngadokumentasikeun kaayaan kauangan sareng mésér bumi di kadipaten ieu.

Harga. Anu ngalamar ijin tinggal di Luksemburg kedah gaduh langkung ti 25 rebu € dina akun na.

Pilihan séjén. Diidinan pikeun urang asing pikeun kéngingkeun ijin cicing sareng hak damel, saatos damel kontrak padamelan sareng salah sahiji organisasi lokal. Pendatang kedah bertindak salaku padamel.

Malta

Di Malta, ijin tinggal disayogikeun sanés ngan ukur kanggo ngagaleuh, tapi bahkan nalika nyéwa bumi.

Harga. Pikeun kota sareng daérah anu béda di nagara éta, aya ambang anu béda pikeun inpéstasi dina mésér perumahan. Éta dibasajankeun 220 dugi 275 rébu euro. Nalika nyéwa perumahan, jumlah pembayaran séwang taunan kedah langkung ti 9,6 rebu € di kota-kota panggedéna, sareng 8,7 rébu di padesaan. Numutkeun kana hukum Malta, anu nyewa anu nampi ijin tinggal ogé kedah mayar biaya pajeg 15 rébu euro pikeun sakumna kulawarga unggal taun.

Kaayaan. Pendaptaran ijin tinggal diidinan sateuacan mésér atanapi ngajakan transaksi. Dina hal ieu, aplikasi dianggap ku otoritas hijrah dina 8 bulan. Upami disatujuan, urang asing kedah, dina taun payun, mésér perumahan di dieu pikeun kapamilikan pribadi atanapi séwang. Upami teu kitu, statusna bakal dibatalkeun.

Pilihan séjén. Idin tinggal Maltese ogé tiasa didapet ku cicing permanén di nagara anu ngagaduhan tingkat karaharjaan anu tangtu. Ambang minimum pikeun pendapatan taunan henteu kedah langkung handap tina 25 rebu €. Ogé, salaku alternatif, anu ngalamar tiasa gaduh tabungan pribadi langkung ti satengah juta euro. Upami anjeun ngarencanakeun ngalih ka Malta sareng kulawarga anjeun, maka ieu mangrupikeun tambahan 150 rébu pikeun masing-masing anggotana. Anyar-anyar ieu, program hijrah "Izin tinggal pikeun inpéstasi" parantos dikenalkeun di Pulo Jawa.

Walanda 

Aya kasempetan standar EU pikeun kéngingkeun ijin tinggal - padamelan, diajar di lembaga pendidikan lokal, ngahijikeun deui kulawarga, jst. Diantara tawaran khusus nyaéta ijin tinggal pikeun pangusaha asing anu hoyong muka bisnisna sorangan di karajaan ieu. Bentuk paling populér pikeun ngalakukeun bisnis di dieu nyaéta LLC. Rata-rata, peryogi dugi ka opat bulan pikeun muka masarakat.

Harga. Kapitalisasi perusahaan komérsial nalika dibuka kedah langkung ti 18 rébu €.

Polandia 

Hukum imigrasi Polandia ngamungkinkeun masihan ijin tinggal ka pengusaha asing upami anjeunna bertindak salaku pamilik atanapi manajer perusahaan.

Harga. Tingkat kapitalisasi perusahaan anu didaptarkeun di Polandia kedah langkung ti 1300 €, sareng omzet taunan rata-rata nyaéta 13 rébu €.

Kaayaan. Staf perusahaan asing kedah sahenteuna dua urang warga Polandia. Saatos 5 taun, pangusaha asing ngagaduhan hak pikeun ngalamar tinggal permanén.

Pilihan séjén. Cara séjén nyaéta muka perusahaan komérsial, dimana warga Polandia, atanapi salah sahiji nagara UÉ, bakal ditunjuk salaku diréktur atanapi pimpinan dewan. Sarat pendaptaran tetep sami.

Portugal 

Aya program hijrah pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa dina waktos anu singget pisan. Janten, nalika ngagaleuh perumahan, urang asing bakal tiasa kéngingkeun ijin tinggal dina dua bulan. Sumawona, ieu henteu ngan ukur pikeun pelamar nyalira, tapi langsung ka kulawargana sadayana tanpa aya biaya tambahan.

Harga. Anjeun tiasa mésér hiji atanapi sababaraha objék sakaligus. Saratna nyaéta total harga beuli kedah langkung ti 250 rébu €. Biaya tambahan pikeun ngadaptar statusna nyaéta 10 rébu euro deui.

Kaayaan. Peryogi mésér sateuacan ngalebetkeun aplikasi kana jasa migrasi. Aplikasi pikeun masihan status kedah dikintunkeun sateuacan kadaluarsa 90 dinten ti tanggal asup ka nagara.

Pilihan séjén:

  • Penyediaan preferensi ijin tinggal Portugis ogé disayogikeun pikeun investor anu parantos nanem modal sahenteuna sajuta euro dina ékonomi nagara. Bentuk investasi tiasa waé - mésér saham atanapi sékuritas sanés, saham dina perusahaan komérsial Portugis.
  • Muka usaha di Portugal nyayogikeun langkung ti 10 jabatan kanggo warga Portugis. Bentuk anu paling dominan pikeun ngalakukeun bisnis di dieu nyaéta perusahaan saham gabungan.

Romania 

Kengingkeun ijin tinggal Romania mangrupikeun prosedur anu sesah pisan. Investor asing di dieu dijalankeun ku jasa pamaréntah khusus ARIS. Karyawanna sacara saksama mariksa unggal proyék investasi anu diusulkeun ku pengusaha asing.

Harga. Pikeun muka bisnis atanapi investasi artos, perusahaan Romania kedah nyéépkeun sahenteuna 100 €.

Kaayaan. Proyék bisnis anu detil dikintunkeun ka otoritas ARIS, anu nyayogikeun 15 tempat pikeun warga Romania. Surat ijin tinggal pikeun pangusaha asing dikaluarkeun salami sataun, saatosna éta kedah diperbarui taunan salami 5 taun. Dina akhir période ieu, diidinan ngalamar tinggal permanén.

Slowakia

Kengingkeun ijin tinggal di Slowakia henteu dilaksanakeun pikeun sababaraha alesan, tapi pikeun ngahontal tujuan tertentu ku imigran:

  • Latihan.
  • Pagawean.
  • Ngamimitian usaha anjeun nyalira.
  • Kegiatan ilmiah sareng pendidikan.

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun ijin tinggal Slowakia, upami anjeun ngagaduhan kartu biru Uni Éropa, dina dasar ngahijikeun deui kulawarga, janten étnis Slowakia. Pilihan anu paling gampang pikeun urang Rusia nyaéta muka sareng ngajalankeun bisnisna sorangan di Slowakia. Bentuk kagiatan wirausaha anu dipikaresep nyaéta LLC. Pendaptaran biasana henteu langkung ti 4-5 bulan.

Harga. Anu ngalamar ijin tinggal Slowakia kedah ngagaduhan sahenteuna 23 rebu € dina rekening bank. Ibukota otorisasi perusahaan anu dibuka ngalangkungan 5 rebu €.

Kaayaan. Nu ngalamar kedah ngadokumentasikeun kelayakan kauanganana, ngirimkeun rencana bisnis kana jasa migrasi, mésér atanapi nyéwa tempat cicing di nagara éta, sareng ngaluarkeun kabijakan asuransi médis. Idin cicing tiasa dipasihkeun salami genep bulan dugi ka dua taun, saatos éta kedah diperpanjang.

Slovénia 

Cara anu paling gampang sareng gancang pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Slovenia nyaéta ngadaptar perusahaan anjeun di dieu atanapi investasi di perusahaan lokal anu aya. Dua jalma tiasa ngadaptarkeun status ieu sakaligus: anu gaduh perusahaan, anu ngagaduhan sahanteuna 51% modal anu sah, sareng sutradara na. Istilah pikeun tinimbangan aplikasi pikeun masihan status kirang langkung. 1 bulan.

Harga. Investasi dina bisnis kedah dugi ka 50,0 rebu €.

 

Kaayaan. Jalma anu muka atanapi kéngingkeun perusahaan di Slovenia ogé kedah ngagaleuh atanapi nyéwa rohangan hirup di dieu. Kengingkeun ijin tinggal ngan mungkin saatos pendaptaran resmi perusahaan sareng aparat pajeg. Prosedur ieu tiasa waktos 3 dugi 5 bulan. Ditambah statusna - éta méré urang asing hak digawé di Uni Éropa.

Finlandia 

Dua jinis ijin tinggal disayogikeun di dieu:

  1. Kategori "A" - teras-terasan, dikaluarkeun salami 4 taun. Merenah pikeun ngamimitian sareng ngalakukeun bisnis di Finlandia.
  2. Kategori "B" - samentawis, pikeun waktos latihan atanapi damel dina kontrak jangka panjang.

Panerapan imigrasi Finlandia khususna satia ka investor asing. Jumlah panolakan pikeun masihan ijin tinggal pikeun jalma sapertos kitu sacara tradisional minimal, sareng prosedur pikeun kéngingkeun status henteu langkung ti genep bulan salami.

Harga. Ibukota resmi perusahaan dibuka ku urang asing di Finlandia kedah langkung ti € 2,5 rebu, sareng penghasilan pribadi anu ngalamar kedah langkung ti € 1,5 rebu.

Kaayaan. Sahenteuna satengah tina anggota dewan perusahaan komersial kedah janten warga nagara Uni Éropa. Pengusaha asing ogé kedah nyayogikeun proyék bisnis anu lengkep. Upami teu kitu, panerapan Finlandia rada satia ka investor bisnis asing:

  • Henteu aya sarat pikeun ukuran omzet perusahaan.
  • Teu aya prasyarat dina bentuk nyiptakeun padamelan pikeun warga Finlandia.
  • Teu aya ambang handap pikeun jumlah investasi.

Cukup pikeun perusahaan pikeun fungsina, pajeg angkat kana anggaran, sareng gajih dibayar ka padamel.

Perancis 

Perancis ngagaduhan program ijin tempat istiméwa pikeun jalma jegud finansial. Leres, éta henteu nyayogikeun idin pikeun ngalaksanakeun bisnis swasta atanapi padamelan. Prosedur pendaptaran dugi ka genep bulan.

Harga. Di salah sahiji bank Perancis, anu ngalamar kedah sahenteuna 30 rebu €. Ditambah jumlah anu sami pikeun masing-masing kulawargana anu ngalamar ijin tinggal.

Kaayaan. Pikeun mastikeun viabilitas kauangan, anjeun kedah nyayogikeun padamelan lembaga migrasi sareng dokumén ngeunaan tingkat panghasilan, faktur sareng perjanjian kanggo mésér atanapi nyéwa rohangan hirup di Perancis.

Pilihan séjén:

  • Investasi. Pikeun kéngingkeun ijin tempat cicing, anjeun kedah nanem modal sahenteuna € 10 juta dina ékonomi Perancis. Investor kedah gaduh sahenteuna 30% saham atanapi saham organisasi komérsial. Upami perusahaan énggal didamel, stafna kedah diwangun ku langkung ti 50 padamel.
  • Status komérsial. Disayogikeun ku manajer perusahaan sareng kulawargi caketna.
  • Pagawe kadua. Dikeluarkan ka karyawan firma asing, cabang sareng kantor perwakilan anu didaptarkeun di Perancis.

Kroasia

Di dieu, warga asing anu mampu ngalakukeun gampang kéngingkeun ijin tinggal nalika ngadaptarkeun perusahaan komersial di Kroasia.

Harga. Jumlah minimum modal otorisasi henteu kirang ti 2,7 rebu €.

Kaayaan. Ngalamar ijin tinggal ngagaduhan saham sahenteuna 51% dina perusahaan anu didaptarkeun di Kroasia. Upami kaayaan ieu dicumponan, urang asing nampi lisénsi anu ngamungkinkeun ngalaksanakeun kagiatan produksi sareng perdagangan. Dina waktos anu sami, henteu dilarang upami perusahaan ngagaduhan 100 persen saham ibukota asing.

Pilihan séjén. Diidinan pikeun ngadaptar ijin tinggal pikeun urang asing anu nyekel jabatan manajerial di perusahaan anu didaptarkeun di Kroasia. Ukuran gajihna kedah dina tingkat rata-rata nasional, nyaéta, sakitar 1,1 rébu €. Kapitalisasi organisasi dibuka ku urang asing kedah langkung ti 13 rébu €, sareng padamelanana diwangun ku tilu wargi Kroasia.

Céko 

Langkung gampang pikeun daptar ijin tinggal pikeun investor bisnis di Républik Céko tibatan pikeun pelamar sanésna. Bentuk kagiatan wirausaha anu paling umum di dieu nyaéta LLC, kumargi wirausaha masing-masing mayar kontribusi pajak ageung. Pendaptaran dugi ka sabulan, ditambah sababaraha bulan deui anjeun kedah ngantosan ijin tinggal. Sakabeh kulawarga migran tiasa kéngingkeun status ieu.

Harga. Total biaya:

  • Pendaptaran ijin tinggal ti 1 rébu €.
  • Pendaptaran LLC - 3 rebu, kalayan dimodalan 7,5 rebu €.
  • Pendaptaran JSC - 5 rebu, kalayan kapitalisasi 140 rébu €.

Ngalamar kedah ngagaduhan langkung ti € 3 dina akun.

Kaayaan. Anjeun kedah ngadaptar perusahaan sateuacan ngadaptarkeun ijin tinggal Czech. Nu ngalamar tiasa janten pendiri perusahaan atanapi sutradara, kalayan lisénsi anu pakait.

Swédia 

Karajaan Skandinavia ieu mangrupikeun kaayaan paling katutup pikeun pendatang di Éropa. Pikeun kéngingkeun ijin tinggal di dieu, pengusaha kedah ngadaptar JSC di dieu.

Harga. Pikeun ngadaptar perusahaan di Swédia hargana tina 10 rébu, pikeun kéngingkeun ijin tinggal - € 2 anu sanés. Pikeun anggota kulawarga, anjeun ogé kedah mayar tambahan 250 €. Ngalamar kedah gaduh langkung ti 1250 rébu € ​​dina akun, sareng 21 rébu deui pikeun salaki sareng 10,5 rébu pikeun masing-masing murangkalih.

Kaayaan. Ngan hiji warga nagara Uni Éropa anu ngagaduhan hak didaptarkeun salaku manajer perusahaan.

Éstonia 

Jalma anu mutuskeun kéngingkeun ijin tinggal di Éstonia dipasihan kasempetan sapertos kanggo nanem modal dina ékonomi nagara.

Harga. Jumlah investasi minimum nyaéta ti 66 €, dina bentuk jinis asét ieu:

  • Dana pribadi tina investor bisnis.
  • Pinjaman bawahan.
  • Biaya perumahan utama perusahaan anu énggal dibuka

Kaayaan. Perusahaan anu didaptarkeun tapi henteu ngahasilkeun pendapatan geuwat tunduk kana kontrol salaku berpotensi fiktif. Maka, perusahaan terbuka kedah ngahasilkeun pendapatan, upami teu kitu anu bogana tiasa kaleungitan status ijin tinggal. Stafna kedah janten warga Éstonia. Pikeun ngadaptar perusahaan, pengusaha asing kedah nampilkeun rencana bisnis anu lengkep, dokumén ngeunaan asal muasal modal awal sareng perjanjian pikeun mésér atanapi ngajakan ruang keluarga di Éstonia.

Idin tinggal di nagara-nagara Éropah di luar Éropah

Albania 

Di Albania, diidinan kéngingkeun ijin tinggal dina visa "D" kanggo jalma anu ngagaduhan bumi sorangan di dieu. Kusabab nagara Adriatik ieu populér pisan sareng anu resep liburan di sisi laut, pilihan ieu diperyogikeun pisan.

Harga. Di tengah ibukota nagara, harga per méter pasagi perumahan perumahan nyaéta ti 800 €, sareng di pinggiran kota Tirana - 350. Di pusat-pusat resort, biaya perumahan tiasa naék janten 1200 € per méter pasagi.

Kaayaan. Babarengan sareng aplikasina, anjeun kedah nyayogikeun sertipikat kapamilikan ruang tamu sareng jumlah artos kanggo hirup. Mimitina, statusna dibales sataun, saatos pembaruan - dua kali deui salami sababaraha taun. Teras Anjeun tiasa ngadaptar pikeun cicing permanén.

Pilihan séjén. Skéma saderhana pikeun kéngingkeun ijin tinggal Albania ogé dilarapkeun ka investor bisnis. Pendaptaran perusahaan anyar di dieu henteu langkung ti 1-5 dinten, sareng biayana sakitar 250-400 €. Jumlah dimodalan henteu ditetepkeun sacara hukum. Investor anu parantos nanem modal langkung ti € 100 dina ékonomi nagara geuwat dibales kawarganagaraan Albania.

Andorra 

Aya sababaraha pilihan pikeun kéngingkeun ijin padumukan di nagara alit Pyrenean ieu:

  • Mésér perumahan.
  • Investasi dina bisnis Andorran.
  • Mésér obligasi pamaréntah.

Dina kasus di luhur, jumlah investasi minimal mimitian ti 350 rébu €. Ogé, anu ngalamar kedah gaduh padumukan pribadi atanapi nyéwa di dieu, sareng cicing di kepala sekolah sahenteuna 90 dinten taunan.

Harga. Kana rekening panyimpenan dina INAF dana kauangan lokal, anjeun kedah mindahkeun 50 rébu € ​​kanggo anu ngalamar nyalira, ditambah 10 rébu deui kanggo masing-masing anggota kulawargana. Aya sarat pikeun panghasilan taunan rata-rata: 36 rébu pikeun ngalamar sareng 12 rébu pikeun tanggunganana.

Kaayaan. Kusabab Andorra sanés bagian tina UÉ, ijin tinggal henteu sacara otomatis masihan hak cicing di Uni Éropa. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngadaptar visa Schengen nyalira.

Bosnia jeung Hérzégovina

Cara anu paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Bosnia sareng Herzegovina nyaéta ngadaptar perusahaan komérsial anjeun nyalira. Permintaan anu ditepikeun di dieu pikeun investor bisnis minimal.

Harga. Nu ngalamar kedah gaduh langkung ti 1,5 rebu € dina akun deposit.

Kaayaan. Acara pendaptaran biasana dibutuhkeun tina 2 dugi ka 4 minggu, ditambah jumlah anu sami bakal nyungkeun ijin tinggal. Éta sayogi salami tilu taun, upami anjeun gaduh bumi nyalira atanapi ngajakan salami genep bulan atanapi langkung.

Pilihan séjén. Mésér perumahan dina harga naon waé. Anjeun kedah mayar biaya pajeg 2% tina harga beuli sareng dugi ka sarébu euro kanggo karya spesialis.

Islandia 

Hésé pisan pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Islandia, bahkan nalika ngagaleuh perumahan di pulau sareng muka perusahaan anjeun nyalira. Nagara ieu ngagaduhan larangan anu ketat dina bidang hijrah, sareng aya pengecualian ngan ukur pikeun jalma-jalma anu nyumbang kana kamekaran makroekonomi Islandia. Dina kasus anu sanés, langkung seueur anu tiasa diandelkeun ku investor bisnis nyaéta penyediaan visa éntri sababaraha.

Liechtenstéin

Dina kaayaan mikro alpine, pilihan anu paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal nyaéta padamelan resmi di perusahaan lokal. Tapi aya hiji halangan: ngan ukur jalma anu parantos ngagaduhan ijin tinggal lokal atanapi di nagara mana waé Uni Éropa anu katampi damel di kepala sekolah. Ogé, anu ngalamar kedah ngagaduhan kakhususan anu unik anu diperyogikeun di Liechtenstein.

Makédonia

Tiasa kéngingkeun ijin tinggal di dieu nalika ngadaptar perusahaan énggal.

Kaayaan. Nu ngalamar kedah gaduh perumahan perumahan komersial di daérah Makedonia - titik penjualan, kantor, lokakarya produksi. Peraturan migrasi Makedonia henteu nampi dua kawarganagaraan. Ku alatan éta, Rusia anu mutuskeun netep di républik Yugoslavia ieu kedah nyerah paspor Rusia anu aya.

Monako 

The Principality of Monaco mangrupikeun salah sahiji pusat dunya pikeun rekreasi di sisi laut sareng judi. Sasuai, biaya hirup mahal pisan di dieu, bahkan upami dibandingkeun sareng tatangga Perancis sareng Italia. Ku alatan éta, jalma jegud pisan bakal tiasa netep di dieu. Salaku konfirmasi kamerdékaan finansialna, TKI kedah gaduh rekening bank pikeun 250 rébu €. Tinimbangan aplikasi anu dikintunkeun peryogi sakitar 5 minggu.

Kaayaan. Pikeun muka bisnis di Monako, anjeun peryogi ijin khusus ti aparat sareng mésér kantor atanapi perumahan komersial di daérah kepala sekolah. Kapitalisasi minimum perusahaan anu énggal dibuka ti 15 rébu €. Mimitina, statusna dipasihkeun sataun, teras teras-terasan salami 2 sareng 3 taun. Dina akhir période ieu, TKI nampi Visa Penduduk Pilihan Monegasque, anu sah salami 10 taun. Éta tiasa diperpanjang sababaraha kali, tanpa aya larangan.

Norwégia 

Cara panggampangna pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Norwegia nyaéta muka bisnis anjeun nyalira di dieu.

Harga. Biaya pendaptaran bakal dugi ka 13 rébu € ​​- ieu sabaraha modal perusahaan anu kedah dibuka kedahna.

Kaayaan. Ngalamar kedah gaduh pangalaman dina bidang wirausaha sareng kedah ngalebetkeun proyek bisnis anu lengkep pikeun tinimbangan ku pajabat Norwegia. Ngan hiji urang Norwegia anu tiasa diangkat kana jabatan diréktur atanapi manajer perusahaan.

San Marino 

Di nagara leutik San Marino, dikurilingan sadaya sisi ku wilayah Italia, paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal pikeun jalma jegud. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngabuktikeun ayana sahenteuna 500 rébu €, atanapi mésér perumahan di dieu pikeun jumlah anu sami. Saatos kéngingkeun ijin tinggal, pikeun ngalamar kawarganagaraan San Marino, anjeun kedah ngantosan 30 taun deui.

Sérbia 

Pikeun nyayogikeun ijin padumukan Serbia, cukup pikeun mésér perusahaan anu parantos dioperasikeun di dieu, atanapi ku ngamimitian bisnis anjeun nyalira.

Harga. Ibukota otorisasi minimum kedah sahenteuna 500 euro, sareng prosedur pendaptaran hargana 1200 €. Pikeun perusahaan saham, jumlah modal anu otorisasi langkung luhur:

  • JSC - 10 rebu.
  • CJSC - 25 rebu.

Akun pangusaha kedah gaduh langkung ti 3,5 rebu €.

Kaayaan. Diantara sarat tambihan: ayana proyek bisnis sareng perumahan pribadi atanapi séwa di Sérbia.

Pilihan séjén. Kana buktina solvensi sareng kasadiaan perumahan, urang asing nampi ijin tinggal salami tilu taun. Jumlah pameseran perumahan henteu diadegkeun ku hukum, sanaos proyek sapertos éta parantos dianggap ku pejabat Serbia.

kalkun 

Cara anu paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal Turki nyaéta status jangka pondok - henteu langkung ti 1 taun. Aranjeunna masihan anjeunna kaluar kusabab alesan ieu:

  • Nikah sareng warga nagara Turki.
  • Latihan.
  • Pagawean.
  • Beuli real estate.
  • Ngamimitian usaha anjeun nyalira.

Harga. Pikeun kéngingkeun statusna, urang asing kedah sahenteuna 5,5 rébu € ​​dina akun pribadina. Harga mésér perumahan henteu dugi ku naon waé. Pikeun prosedur pendaptaran, anjeun kedah mayar sakitar 2 rebu €.

Monténégro 

Ayeuna, program nuju diwanohkeun di Monténégro anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun ijin tinggal lokal ka sadaya pamilik perumahan di nagara éta. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nyayogikeun bukti ayana 3,65 rébu euro dina akun anu ngalamar. Pilihan sanésna nyaéta muka perusahaan bisnis anjeun nyalira di nagara ieu.

Harga. Hukum imigrasi lokal satia pisan ka investor bisnis. Pikeun muka perusahaan anjeun nyalira, di dieu cekap kanggo gaduh modal 1 €, sareng dina rekening bank - 300 €.

Kaayaan. Ngalamar kedah ngagaduhan asuransi médis, artos dina akun sareng henteu aya catetan kriminal.

Swiss 

Cara panggampangna pikeun netep di Swiss nyaéta pikeun asing anu jegud. Pikeun wawakil hijrah VIP, pendaptaran status ijin tinggal teu langkung ti genep bulan. Jumlah investasi dina hal ieu kedah penting pisan. Tapi kaunggulan hirup di Swiss langkung seueur - mimitian ti standar hirup sareng kaamanan anu luhur, dugi ka gerakan gratis di daérah Schengen.

Harga. Aya dua cara pikeun investasi sacara total:

  1. Pasip, dina bentuk pajak lump-sum anu dibayar ka perbendaharaan negara Swiss. Ukuran na 100 rebu euro unggal taun.
  2. Investasi dina bisnis operasi - tina 1 juta €.

Prosedur pendaptaran biaya CHF 50.

Kaayaan. Unggal pangusaha anu badé ngadaptar usahana di Swiss bakal nyanghareupan prosés pamilihan anu serius. Aya seueur pelamar, sareng aparat milih anu paling pantes diantarana. Kusabab kitu, mayar pajak lump-sum mangrupikeun cara anu langkung réalistis pikeun kéngingkeun ijin tinggal Swiss.

Kengingkeun ijin tinggal di Éropa 

Sakumaha anjeun tiasa tingali, unggal nagara bagian di Éropa nawiskeun pilihan karesepna nyalira. Kusabab kitu, unggal Rusia anu badé ngalih ka dinya kedah ngiringan sababaraha kriteria subyektif. Pikeun warga beunghar, pilihan anu paling nguntungkeun nyaéta investasi dina perumahan. Upami anjeun hoyong ngalih sacara bébas di Uni Éropa, maka pilih ijin tinggal di nagara-nagara Schengen.

AAAA ADVISER bakal ngabantosan anjeun janten pamilon dina proyék inpéstasi di nagara-nagara anu resep kana asupna jalma mandiri sacara finansial. AAAA ADVISER mangrupikeun agén anu dilisensikeun pikeun program kawarganagaraan resmi dumasar kana investasi ku pendatang. Di dieu anjeun bakal nampi bantosan sareng naséhat ahli pikeun sadaya masalah kéngingkeun ijin tinggal atanapi Kewarganagaraan ku Investasi.

  • Hubungi spesialis kami sareng kami bakal nunjukkeun anjeun sadayana pilihan pikeun kéngingkeun ijin tinggal, tempat cicing permanén sareng Kewarganegaraan Kadua +79100007020
  • Didatangan situs lengkep kami: VNZ.SU

ijin cicing di nagara bagian Éropa ↑ pluss tina ijin tinggal di Éropa ↑ dimana anu paling gampang sareng kumaha kéngingkeun ijin tinggal ↑ dimana cara paling gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal ↑ kumaha cara kéngingkeun ijin tinggal ↑ kéngingkeun ijin tinggal di Éropa ↑ kumaha kéngingkeun ijin tinggal di Éropa ↑ dimana gampang pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa ↑ kéngingkeun ijin tinggal di Éropa ↑ ijin padumukan di nagara Éropa non-eu ↑ ijin tinggal di nagara-nagara Éropa henteu kalebet dina EU ↑ ijin tinggal teu eu ↑ ijin padumukan sanés di nagara-nagara eu ↑ Idin tinggal Éropa ↑ Idin tinggal EU ↑