wartos

  • Idin tinggal di Amérika Serikat Éropah

    Aya seueur pilihan pikeun kéngingkeun ijin tinggal di Éropa. Sababaraha kompléks, anu sanésna langkung saderhana. Éta sadayana gumantung kana aturan migrasi tina ...
  • TEMPAT PANGSAÉNA HIRUP

    Kumaha cara netepkeun tempat anu pangsaéna cicing di planet Bumi? - tina pangalaman kuring sorangan, kalayan bantosan eupan balik ti kosmopolitan sareng organisasi khusus anu sanés ...
  • KUMAHA SANGKA WARGA SIA KUDU MILIK

    Sakumaha seueur kawarganagaraan anu diidinan di Rusia diatur ku pasal 62 Konstitusi Federasi Rusia. Hukum Dasar henteu ngalarang sababaraha kawarganagaraan. Dina fiqih ...
  • IMIGRASI KA SPAIN

    Cara panggampangna pikeun janten warga nagara Spanyol nyaéta kéngingkeun ijin tinggal ngalangkungan investasi. Kalayan pilihan ieu, dimungkinkeun pikeun ngalih ka ...
  • NEGARA STANDAR hirup

    Publikasi populér sareng organisasi anu terpercaya unggal taun nyebarkeun daptar sareng tabel di nagara-nagara paling beunghar sareng paling miskin, anu kalebet sababaraha indikator. ...
  • Idin résidénsi héjo. ORGANISASI PINDAH DENGAN BIAYA MINIMUM

    Program Yunani pikeun kéngingkeun ijin tinggal ku inpéstasi parantos aya salami 10 taun. Salami waktos ieu, sagala rupa ...
  • DEFINISI SYARAT IMIGRASI IMIGRASI JEUNG HARTI

    Konsép "hijrah", sapertos istilah sanés anu sanés, sering dianggo dina hartos anu lepat. Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngartos dina ...
  • Pindah ka nagara séjén pikeun tempat cicing permanén. Naon anu kedah dipilih sareng naha

    Hatur nuhun kana tulisan ieu, anjeun bakal ngartos dimana ngalih cicing, nagara mana anu kedah diperhatoskeun, sareng anu mana anu langkung saé diperhatoskeun, sareng naon anu diperyogikeun ...
  • NU NEGARA PILIH KANGGO HIRUP

    Tulisan ieu bakal ngabandingkeun ciri méntal pangeusi Rusia sareng Éropa, ngabantosan ngartos bédana sareng kamiripan utama, ogé pikeun ningali naon ...
  • CARA pindah pikeun cicing permanén di SWITZERLAND dina patarosan sareng jawaban

    Swiss mangrupikeun nagara anu taunan nempatan posisi kalungguhan dina rangking internasional nagara-nagara dina watesan standar kahirupan anu disayogikeun. Salaku hasilna ...
  • CITIZENSHIP ST KITTS AND NEVIS IN Angka

    Inpormasi ringkes ngeunaan Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Nevis Kusabab telat 19-an, urang asing gaduh kasempetan pikeun janten warga nagara sanés salaku mulang ...
  • VISA KA USA TAPI 12.04.2021/XNUMX/XNUMX

    Konsulat AS di Rusia lirén nampi aplikasi pikeun ngaluarkeun visa ka Amérika ti 12 Méi 2021. Sadayana urang Rusia buru-buru nyandak catetan di Konsulat ...