Pasatujuan ngolah data

Perjanjian pikeun prosés data pribadi

Nalika anjeun mencét kana tombol-tombol éta, anjeun bakal ngirim data pribadi anjeun ka kami, sahingga mastikeun yén idin anjeun pikeun diolah. 

Luyu sareng ketentuan anu disayogikeun ku Hukum Federal No. 152-FZ tanggal 27.06.2006 Juni XNUMX "Ngeunaan Data Pribadi", operator wajib nyandak sadaya tindakan organisasi sareng téknis anu diperlukeun pikeun mastikeun panangtayungan data pribadi pangguna tina tindakan ilegal atanapi aksés teu kahaja ka aranjeunna, ogé tindakan anu ngalantarankeun karuksakan, modifikasi, ngahalangan, nyalin, ngadistribusikaeun data pribadi. Laku lampah sanés kualifikasi sakumaha haram.

Sumberdaya Internét (situs) mangrupikeun kompléks pedaran téks, unsur grafis, komponén desain, gambar, kode program, elemen poto sareng video, ogé unsur-unsur sanés anu diperyogikeun pikeun fungsi anu manpaatna. Alamat kami: cgreality.ru

Dina Administrasi Loka hartosna jalma anu janten padamel AAAA ADVISER LLC anu ngagaduhan hak pikeun ngatur éta.

Пользователь - pangunjung situs anu lebet kana Situs, anu nampi kaayaan idin anu dimaksud, henteu paduli naha anjeunna lulus pendaptaran, prosedur otorisasi atanapi henteu. 

odoh Perlindungan data pribadi hartosna sakumpulan prosedur anu ngamungkinkeun matuh kana sarat norma législatif Féderasi Rusia, dina hal panyimpenan, pamrosésan, panyimpenan sareng mindahkeun data pribadi anu datang.

Naon data pangunjung anu diolah nalika ngadatangan situs:

  1. Data paspor pangunjung (nami lengkep);
  2. Email pangunjung atanapi alamat IP;
  3. Telp No. datang.

Ku nampi istilah Perjanjian anu dikoméntaran, Anu nganjang mastikeun yén idin na nyandak tindakan anu aya hubunganana sareng pamrosésan data na.  

Ngolah data anu dimaksud nunjukkeun tindakan ieu:

  • kumpulan
  • ngarékam
  • sistematisasi
  • akumulasi
  • neundeun
  • klarifikasi (pembaruan, parobihan)
  • ékstraksi
  • palaksanaan panggunaan
  • transmisi (distribusi, penyediaan aksés)
  • palaksanaan depersonalization
  • ngahalangan
  • panyabutan
  • karuksakan data pribadi.

Dina raraga minuhan kawajiban anu disayogikeun ku Hukum Federal di luhur sareng kalakuan hukum pangaturan anu aya hubunganana, administrasi situs ngalakukeun sagala tindakan anu diperyogikeun. Salaku tambahan, administrasi situs, saluyu sareng undang-undang féderal di luhur, ngagaduhan hak pikeun mandiri nangtukeun komposisi sareng daptar ukuran anu diperyogikeun sareng cekap pikeun mastikeun kalengkepan tugas anu aya hubunganana.

Idin anu ditetepkeun sah dugi ka pangguna loka nyabut éta. Pembatalan ieu dilakukeun ku cara ngirim aplikasi tulisan anu saluyu ku surat anu kadaptar atanapi pangiriman ka perwakilan hukum perusahaan ngalawan kuitansi.

Alamat perusahaan:

Saatos nampi aplikasi tinulis pikeun nyabut idin ieu pikeun ngolah data pribadi, Administrasi situs cgreality.ru wajib ngeureunkeun ngolahna sareng ngaluarkeun data Pribadi tina basis data.