Kumaha ngamimitian?

Skéma damel sareng kami:

 

  1. Kami milih program kawarganagaraan kadua anu cocog sareng anjeun, numutkeun kahoyong sareng sarat nagara-nagara;
  2. Kami ngabahas sareng anjeun sadayana syarat kauangan sareng dokumén anu diperyogikeun;
  3. Kami asup kontrak pikeun sadaya jasa;
  4. Pamayaran awal anu diperyogikeun dilakukeun;
  5. Kami nyiapkeun doséner anu lengkep, kalebet notarizasi, némpélkeun apostille, tarjamahan sadaya dokumén sareng sertifikasi tarjamahan ieu.
  6. Doséner lengkep dikirim ku kami ka lembaga pamaréntah anu tanggung jawab pikeun marios dokumén;
  7. Kami ngajawab sadaya patarosan ti instansi pamaréntah anu aya hubunganana sareng dossier anjeun;
  8. Kami nampi kaputusan resmi pikeun nyatujuan kaluarna kawarganagaraan ka anjeun;
  9. Laksanakeun sadaya pangmayaran anu diperyogikeun;
  10. Nampi paspor dimana waé di dunya atanapi pribadi ti kami di kantor;
  11. Ngamangpaatkeun kabébasan sareng kasempetan anyar, kami teras-terasan hubungan sareng klien kami pikeun sadaya patarosan anjeun.